Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanii si-au mai temperat entuziasmul fata de Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Romanii si-au mai temperat entuziasmul fata de Uniunea Europeana

Proportia romanilor care considera ca tara noastra a beneficiat de statutul de membra a Uniunii Europene UE) este in scadere. La fel si cea a romanilor care considera ca apartenenta la UE este un lucru bun. Acestea sunt cateva dintre concluziile sondajului Parlametru al Parlamentului European PE) privind perceptia cetatenilor europeni cu privire la blocul comunitar. continuă pe Adevărul

Turcia vrea in continuare sa adere la Uniunea Europeana. Mai exista o alta tara care a asteptat la pragul UE din 1963?

Turcia este hotarata sa depuna eforturi pentru a adera la Uniunea Europeana, in ciuda relatiilor tensionate dintre Bruxelles si Ankara, au declarat duminica reprezentantii Guvernului turc inaintea summit-ului UE in cadrul caruia ar urma sa discute despre aceste tensiuni, relateazaReuters.

Presedintele Poloniei a anuntat ca Varsovia sustine aderarea Turciei la Uniunea Europeana

Presedintele Poloniei, Andrzej Duda, a declarat ca Varsovia sustine aderarea Turciei la Uniunea Europeana, in contextul in care presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, a cerut insistent o pozitionare clara a blocului comunitar pe aceasta tema, relateaza Politico. eu.

Orasul din Romania considerat de Uniunea Europeana destinatie europeana de excelenta

Orasul Suceava a castigat titlul de destinatie europeana de excelenta, unde intrecerea a avut ca tema turismul cultural tangibil, intr-un proiect al Comisiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,246 seconds )