Libnet.ro
UNICEF

16:45

Romanii vor avea inca doua zile de sarbatoare! Vezi cand vor fi acestea

Antena3 Antena3,
Romanii vor avea inca doua zile de sarbatoare! Vezi cand vor fi acestea

Credinciosii ortodocsi vor avea inca doua zile de sarbatoare anul viitor, scrie a1. ro. in calendarul crestin-ortodox vor aparea inca patru sfinti, dupa ce Sfantul Sinod al Bisericii. continuă pe Antena3

Romanii vor avea doua sarbatori noi in calendar anul viitor. Cand pica

Credinciosii ortodocsi vor avea inca doua zile de sarbatoare anul viitor, zile care vor fi praznuite una dupa alta in luna mai, scrie Libertatea. Astfel, in calendarul crestin-ortodox vor.

10 intrebari si raspunsuri privind Legea prin care produsele alimentare aflate in hipermarketuri vor avea origini romanesti in proportie de 51%

Legea prin care produsele alimentare aflate in hipermarketuri vor avea origini romanesti in proportie de 51% a fost publicata in Monitorul oficial de vineri, 15 iulie 2016, act normativ ce aduce si cateva noi formulari de definitii economice. Abordam aceasta reglementare adoptata prin Legea nr. 150/2016 din perspectiva faptului ca sunt introduse noi notiuni economice, dar si pentru implicatiile viitoare ce vor aparea in comertul cu carne, oua, legume, fructe, miere de albine, produse lactate si de panificatie. Vezi aici ce spune Legea aparuta in Monitorul Oficial.

Admitere la facultate 2016. 2.532 de tineri s-au inscris in doua zile la Universitatea Transilvania. Cea mai solicitata facultate este Medicina

Inscrierile la Universitea Transilvania au inceput luni si se vor incheia duminica. in primele doua zile si-au depus dosarul 2. 532 de tineri. in total sunt 5. 875 de locuri la 18 facultati.

Accident teribil la Negresti. O tanara de 19 ani a murit la doua zile dupa nunta

O tanara de 19 ani, din orasul vasluian Negresti, a murit marti seara in urma unui teribil accident de circulatie, produs la iesirea din oras. Tanara avusese nunta in urma cu doua zile.

Dramatic! A murit la doua zile dupa nunta, intr-un accident rutier

O tanara in varsta de 20 de ani a decedat intr-un accident de circulatie, la doua zile dupa ce avusese nunta. Sotul femeii, un tanar de 26 de ani, conducea un autovehicul dinspre orasul Negresti spre Todiresti si a pierdut controlul volanului, intrand intr-un gard. in urma impactului, sotia sa, care statea pe locul din dreapta a decedat.

Dupa doua zile de inscrieri la Universitatea Dunarea de Jos, niciun absolvent de liceu nu si-a depus dosarul la Facultatea de Inginerie

Dupa a doua zi de inscrieri, la Universitatea Dunarea de Jos Galati si-au depus dosarele 983 de candidati. inscrierile vor continua pana sambata, intre orele 08:00 - 15:00, la sediile facultatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )