Libnet.ro
UNICEF

01:05

Romanul care a negociat Alaska pentru Statele Unite. Viata de film a generalului George Pomut, devenit erou american

Adevărul Adevărul,
Romanul care a negociat Alaska pentru Statele Unite. Viata de film a generalului George Pomut, devenit erou american

Un roman a negociat Alaska pentru SUA, atunci cand acest teritoriu de pe continentul nord-american a fost cumparat de la Rusia. S-a intamplat in 1867, an care a devenit unul de referinta in istoria Statelor Unite ale Americii. Romanul se numea George Pomut si s-a nascut in comunitatea romaneasca din orasul maghiar Gyula in anul 1818. continuă pe Adevărul

Romanul care a negociat Alaska pentru Statele Unite. Viata de film a generalului Pomut, devenit erou american

Un roman a negociat Alaska pentru SUA, atunci cand acest teritoriu de pe continentul nord-american a fost cumparat de la Rusia. S-a intamplat in 1867, an care a devenit unul de referinta in istoria Statelor Unite ale Americii. Romanul se numea George Pomut si s-a nascut in comunitatea romaneasca din orasul maghiar Gyula in anul 1818.

Coalitia condusa de Statele Unite a ucis soldati ai armatei irakiene intr-un bombardament aerian. Versiunea oficiala, disputata de supravietuitori

Armata irakiana sustine ca unul dintre cele mai recente bombardamente aeriene sustinute de forte ale coalitiei internationale care lupta impotriva Statului Islamic a ucis si ranit soldati irakieni vineri, in ceea ce ar putea fi primul atac eronat confirmat asupra unor forte aliate de la inceputul campaniei de bombardament a coalitiei conduse de Statele Unite in Irak si Siria, relateaza Washington Post.

Presedintele Iohannis va petrece CRACIUNUL in Statele Unite

Presedintele Klaus Iohannis si sotia lui vor petrece sarbatorile de Craciun in Statele Unite ale Americii, in Florida.

Directorul excentric al unei companii farmaceutice, arestat in Statele Unite pentru frauda. A scumpit un medicament pentru o boala rara cu 5500% peste noapte

Martin Shkreli, directorul companiei farmaceutice Turing Pharmaceuticals, a fost arestat joi dupa-amiaza de catre autoritatile federale americane intr-o ancheta de coruptie ce vizeaza perioada in care a condus un fond speculativ, relateaza Reuters. Shkreli devenise o figura controversata peste ocean din cauza politicii sale de a majora abuziv preturile unor medicamente pentru boli mai putin raspandite.

Seful Pentagonului recunoaste ca a pus Statele Unite in pericol

Secretarul american al apararii, Ashton Carter, a recunoscut joi ca a comis o eroare utilizand ocazional un cont personal de email pentru sarcini de serviciu, dupa instalarea sa in fruntea Pentagonului, in.

SUA, Marea Britanie si Franta se antreneaza pentru contracararea sistemelor ruse din Marea Neagra

Echipaje ale fortelor aeriene din Statele Unite, Marea Britanie si Franta efectueaza exercitii militare comune in statul american Virginia, manevrele vizand eficientizarea modalitatilor de contracarare a sistemelor antiaeriene ruse instalate in zona Marii Negre si Marii Baltice, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )