Libnet.ro
UNICEF

05:45

Romanul ranit grav intr-un atac armat in Italia a murit

Adevărul Adevărul,
Romanul ranit grav intr-un atac armat in Italia a murit

Romanul in varsta de 21 de ani care era in moarte cerebrala, in Italia, dupa un atac armat in care mama lui fusese ucisa, a decedat vineri, relateaza site-ul ziarului italian Il Messaggero. continuă pe Adevărul

Doi morti si un ranit grav intr-un accident rutier produs pe DN 66, in Gorj

Doua femei au murit, in noaptea de joi spre vineri, in judetul Gorj, dupa ce masina in care se aflau a iesit de pe carosabil, s-a izbit de un cap de pod si s-a oprit intr-un copac de pe marginea soselei, soferul fiind si el grav ranit in urma accidentului.

Cel putin patru morti intr-un atac armat comis in Statele Unite

Un barbat a impuscat mortal trei persoane, in statul american Louisiana, dupa care s-a sinucis, autoritatile americane stabilind ca este vorba de o disputa familiala, relateaza presa americana.

Atac armat in Italia: Tanarul roman in moarte cerebrala a decedat.

Romanul in varsta de 21 de ani care era in moarte cerebrala, in Italia, dupa un atac armat in care mama lui fusese ucisa, a decedat vineri, relateaza Mediafax. Andrei Gabriel B. , in varsta de 21 de ani, era in moarte cerebrala intr-un spital din Italia dupa atacul armat care a avut loc sambata trecuta. Atacul armat a avut loc pe 21 decembrie in localitatea Borgo Montella, situata in provincia italiana Latina. Roberto Zanier, un italian in varsta de 35 de ani care sufera de depresie profunda, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )