Libnet.ro
UNICEF

06:30

Romnii, ultimii n UE la cumparaturile de pe internet. Ce se vinde mai bine online la noi

Hotnews Hotnews,
 Romnii, ultimii n UE la cumparaturile de pe internet. Ce se vinde mai bine online la noi

Comertul online reprezinta o piata inca slab dezvoltata in Romania: mai putin de un sfert dintre romanii care intra pe internet cumpara de la magazinele online, potrivit celor mai recente date disponibile, emise luni de Biroul european de statistica Eurostat. Poate fi si o veste buna: piata romaneasca e-commerce mai are loc de crestere, deci sanse pentru noi afaceri. continuă pe Hotnews

Freddie Mercury. O biografie intima, scrisa de omul care l-a cunoscut cel mai bine

Am fost pentru Freddie bucatar-sef, spalator de sticle, chelner, valet, secretar, om de serviciu. si matusa intelegatoare din momentele sale de agonie, scrie Peter Freestone. Am calatorit cu el in toata lumea, am fost alaturi de el pe culmi, dar si in cele mai negre momente. I-am fost bodyguard si, la finalul vietii, am fost una din infirmierele lui. - Peter Freestone a fost asistentul personal al lui Freddie Mercury in ultimii 12 ani ai vietii artistului. Comanda cartea la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Nu ratati alte carti interesante pentru toate varstele!.

Secretul nutritiei, dezvaluit de un medic: Alimentele care potolesc cel mai bine foamea

De oriunde ar proveni proteinele este bine sa le consumam in portii mici si regulate si nu dintr-o data in cadrul unei singure mese, spune medicul Angela Catic, profesor asistent de medicina interna la Baylor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )