Libnet.ro
UNICEF

19:45

Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara in cariera

Online Sport Online Sport,
Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara in cariera

De un frame mai avea nevoie Ronnie OSullivan pentru a castiga titlul mondial pentru a sasea oara in cariera si l-a obtinut inca din debutul sesiunii a 4-a, ultima, a finalei Campionatului Mondial de la Crucible. continuă pe Online Sport

CM Snooker: Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara (18-8 vs Kyren Wilson)

Ronnie OSullivan a devenit pentru a sasea oara campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins, scor 18-8, pe Kyren Wilosn, in finala disputata la Sheffield Teatrul Crucible).

Ronnie OSullivan, a sasea oara campion mondial la snooker. A devenit jucatorul cu cele mai multe turnee de puncte castigate in cariera (VIDEO)

Duminica seara, Ronnie The Rocket OSullivan si-a consolidat si mai tare numele in eternitatea snooker-ului, dupa ce a castigat al saselea titlu de campion mondial din cariera. Jucatorul profesionist a.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, din cauza crizei financiare generate de epidemia de Covid-19

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, pe fondul crizei fiannciare generate de epidemia de coronavirus. Nici Romania nu sta mai bine. Economia sufera cea mai mare scadere din.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP, conform Hotnews.

UPDATE Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )