Libnet.ro
UNICEF

01:05

CM Snooker: Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara (18-8 vs Kyren Wilson)

Hotnews Hotnews,
 CM Snooker: Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara (18-8 vs Kyren Wilson)

Ronnie OSullivan a devenit pentru a sasea oara campion mondial la snooker, dupa ce l-a invins, scor 18-8, pe Kyren Wilosn, in finala disputata la Sheffield Teatrul Crucible). continuă pe Hotnews

Ronnie OSullivan, campion mondial pentru a sasea oara in cariera

De un frame mai avea nevoie Ronnie OSullivan pentru a castiga titlul mondial pentru a sasea oara in cariera si l-a obtinut inca din debutul sesiunii a 4-a, ultima, a finalei Campionatului Mondial de la Crucible.

CM Snooker: Ronnie OSullivan, in avantaj dupa prima sesiune de jocuri a finalei (6-2 vs Kyren Wilson)

Ronnie OSullivan conduce cu 6-2 in fata lui Kyre Wilson, dupa prima sesiune de jocuri din marea finala a Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield Teatrul Crucible). The Rocket este astfel cu un pas mai aproape de al saselea titlu mondial din cariera.

VIDEO CM Snooker: Ronnie OSullivan vs Kyren Wilson, duel pentru titlu Victorii dramatice in semifinale

Ronnie OSullivan si Kyen Wylson se vor duela in finala Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield Teatrul Crucible), dupa ce au obtinut victorii dramatice, in joc decisiv 17-16), impotriva lui Mark Selby, respectiv Anthony McGill.

CM Snooker: Ronnie OSullivan conduce dupa prima zi a finalei, insa Kyren Wilson nu renunta (10-7)

Ronnie OSullivan se afla in avantaj, scor 10-7, in fata lui Kyre Wilson, dupa prima zi din marea finala a Campionatului Mondial de Snooker de la Sheffield Teatrul Crucible).

CM Snooker: Ronnie OSullivan si Anthony McGill, in avantaj dupa prima zi a semifinalelor

Cel mai asteptat meci al zilei de la Campionatul Mondial de Snooker i-a adus fata in fata pe Ronnie OSullivan si pe Mark Selby. The Rocket conduce cu 5-3 dupa prima zi a duelului. in cealalta semifinala, Anthony McGill are 6-2 in fata lui Karen Wilson.

Ronnie OSullivan, a sasea oara campion mondial la snooker. A devenit jucatorul cu cele mai multe turnee de puncte castigate in cariera (VIDEO)

Duminica seara, Ronnie The Rocket OSullivan si-a consolidat si mai tare numele in eternitatea snooker-ului, dupa ce a castigat al saselea titlu de campion mondial din cariera. Jucatorul profesionist a.

Ronnie OSullivan revine incredibil si ajunge in finala Campionatului Mondial. Controversa n-a lipsit din peisaj!

Nu ma gandeam ca voi ajunge aici, a fost reactia lui Ronnie OSullivan dupa calificarea in finala Campionatului Mondial de la Crucible.

Ronnie OSullivan in avantaj dupa prima zi a finalei Campionatului Mondial. Inca o ciudatenie oferita de acesta

La capatul primelor 17 jocuri disputate dintr-un total de 35 maxim disponibile Ronnie OSullivan il conduce pe Kyren Wilson, cu 10-7.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, din cauza crizei financiare generate de epidemia de Covid-19

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului, pe fondul crizei fiannciare generate de epidemia de coronavirus. Nici Romania nu sta mai bine. Economia sufera cea mai mare scadere din.

Polonia a intrat in recesiune, pentru prima oara dupa caderea comunismului

Polonia a intrat oficial in recesiune, pentru prima data dupa caderea comunismului, dupa ce produsul intern brut PIB) a scazut cu 7,9% in al doilea trimestru din 2020, in cifre anualizate, si cu 8,9% in raport cu trimestrul precedent, a anuntat vineri, intr-o prima estimare, oficiul national pentru statistici GUS), citat de AFP, conform Hotnews.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )