Libnet.ro
UNICEF

08:15

Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb: Codul Fiscal este unul bun, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de Guvernul Ponta (VIDEO)

Codul fiscal este unul bun, fara probleme, dar nu se doreste ca implementarea acestuia sa fie facuta de catre guvernul Ponta, a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, in cadrul emisiunii Lumini si Umbre,. continuă pe B1

Ilan Laufer: Decizia de a retrimite in Parlament Codul Fiscal pune Romania intr-o situatie penibila

Schimbul de replici intre opozitie si putere a devenit tot mai dur. Codul Fiscal este motivul de scandal intre PNL si PSD. Decizia de a retrimite in Parlament un Cod Fiscal, votat cu majoritate parlamentara in.

Isarescu: Noul Cod Fiscal este inaplicabil. Iohannis a facut bine!

Codul Fiscal este inaplicabil din cauza impactului pe care l-ar avea asupra Produsului Intern Brut reducerile de taxe si impozite a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, apreciind decizia presedintelui Klaus Iohannis de retrimitere a acestuia in.

Rovana Plumb: Ordonanta salariilor demnitarilor este in vigoare. Saptamana viitoare vom avea rectificare bugetara si vom decide daca va incepe aplicarea de la 1 august (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a declarat joi ca aplicarea ordonantei privind salariile demnitarilor ar putea incepe de la 1 august. Ordonanta salariilor demnitarilor - n. r. ) este in vigoare, aplicarea ei.

Rovana Plumb: PSD trece printr-o perioada grea, e firesc sa existe ingrijorare. Ponta stie cel mai bine ce are de facut, nu pleaca din echipa de conducere a PSD (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca PSD trece printr-o perioada grea, dar ca Victor Ponta nu.

Rovana Plumb, despre rectificarea bugetara: Vorbim de o crestere, pe medie, pt 900.000 de bugetari de 71%. Romania isi permite acest lucru (VIDEO)

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a precizat sambata seara, in cadru emisiunii Lumini si umbre, difuzata la B1 TV si moderata de Dan Andronic, ca salariile a 900 de mii de bugetari vor creste cu 70%, pentru.

Codul Fiscal strica vacanta parlamentara. Senatorii si deputatii ar putea fi chemati mai devreme la munca

Senatorii si deputatii se vor intoarce mai devreme din vacanta. Potrivit unor surse parlamentare, Codul Fiscal le strica vacanta de 2 luni. Sursele citate sustin ca sesiunea extraordinara va fi convocata pe.

Mugur Isarescu, semnal de alarma privind economia: Masurile de relaxare fiscala din Codul Fiscal nu pot fi puse in aplicare pentru ca ar creste deficitul bugetar (VIDEO)

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a transmis vineri un semnal de alarma privin economia Romaniei, informeaza B1 TV. Isarescu a afirmat ca masurile de relaxare fiscala prevazute in Codul Fiscal nu pot fi puse.

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara pentru a rediscuta Codul Fiscal, dupa 15 august

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ponta anunta cand se va rediscuta Codul Fiscal

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul.

Ponta: Senatul rediscuta Codul Fiscal dupa 15 august. Vom vota pentru, ca nu suntem total dusi cu capul

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )