Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ponta anunta cand se va rediscuta Codul Fiscal

România Liberă România Liberă,
Ponta anunta cand se va rediscuta Codul Fiscal

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, si dupa aceea Camera Deputatilor, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru deoarece nu sunt total dusi cu capul. continuă pe România Liberă

Ponta: Senatul rediscuta Codul Fiscal dupa 15 august. Vom vota pentru, ca nu suntem total dusi cu capul

Senatul se va reuni in sesiune extraordinara, probabil dupa 15 august, pentru a rediscuta Codul Fiscal, a anuntat premierul Victor Ponta, el adaugand totodata ca parlamentarii coalitiei vor vota pentru,.

Ponta anunta sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Victor Ponta, atac la Iohannis: Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste. Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal

E bine ca avem Codul de Procedura fiscala, dar e rau ca nu avem Codul Fiscal. Avem caruta, nu avem caii, dar poate asa se lucreaza nemteste, sau romaneste, a declarat marti Victor Ponta cu referire la deciziile presedintelui Iohannis de a promulga Codul de procedura fiscala si de a retrimite la Parlament Codul Fiscal. Ponta a mai spus ca pina la 1 septembrie vom avea si Codul Fiscal printr-o formula constitutionala.

Ponta: Pana la 1 septembrie vreau sa readoptam Codul Fiscal

Premierul Victor Ponta a declarat, la sedinta de Guvern, ca pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vrea sa fie readoptat Codul Fiscal, pentru ca este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului in unanimitate.

Victor Ponta vrea sesiune extraordinara a Parlamentului pentru Codul fiscal

Pana la 1 septembrie, prin sesiune extraordinara a Parlamentului, vreau sa readoptam Codul fiscal pentru ca este un Cod discutat cu mediul de afaceri, este un Cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului, in.

Victor Ponta: inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod. De la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si de la 1 ianuarie va fi aplicata reducerea TVA (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal, iar de la 1 ianuarie se va aplica TVA-ul redus. inteleg ca avem Cod de Procedura Fiscala, dar nu avem Cod, a spus.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

Senator PNL, la Sinteza zilei: Votam Codul Fiscal, dar nu avem incredere ca Guvernul Ponta poate sa gestioneze impactul in fiscalitate

Senatorul PNL Iulian Dumitrescu, vicepresedintele Comisiei de Buget-Finante, a explicat, la Sinteza zilei, ca liberalii au votat initial Codul Fiscal, insa acum se opun proiectului pentru ca nu au incredere in.

Gabriel Oprea, dupa discutia cu Liviu Dragnea: Am hotarat ca Victor Ponta trebuie sa faca o declaratie despre Codul fiscal, iar coalitia sa il sustina total (VIDEO)

Gabriel Oprea s-a intalnit luni cu coordonatorul politic al PSD unde au purtat discutii referitoare la Codul fiscal, potrivit liderului UNPR. Oprea sustine ca cei din coalitie trebuie sa ii intareasca puterea.

Rovana Plumb, dupa sedinta coalitiei: in unanimitate sustinem Codul Fiscal in forma adoptata de Parlament. Modalitatea de solutionare va fi comunicata de Victor Ponta (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat luni, ca membrii coalitiei de Guvernare au decis in unanimitate sa sustina Codul Fiscal in forma care a fost deja aprobata de Parlament. in unanimitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )