Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

B1 B1,
Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in interiorul partidului si ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra. continuă pe B1

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in partid, dar ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra PSD-ul au exist.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Rovana Plumb, despre interimatul PSD: Aceasta misiune pe care am primit-o o voi putea duce la indeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Nu mi s-a cerut sa renunt la minister (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD, a declarat miercuri ca toti colegii PSD au soliticat continuarea guvernarii, cu Victor Ponta ca premier. Toti colegii mei au solicitat continuarea guvernarii, cu guvernul con.

Rovana Plumb, despre premierul Victor Ponta: Va participa in calitate de prim ministru la toate sedintele Biroului Executiv, reuniunile coalitiei (VIDEO)

Rovana Plumb a vorbit dupa sedinta coalitiei de guvernare despre faptul ca obiectivul pe care aceasta il are este sa ne indeplinim toate angajamanetele asumate in fata romanilor, iar printre obiectivele.

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea privind sefia PSD: Nu ne trebuie congrese acum. Cine nu intelege asta, joaca pentru adversarii politici

Contre intre Rovana Plumb si Liviu Dragnea dupa plecarea lui Victor Ponta de la sefia PSD. Coordonatorului politic al partidului sustine nevoia organizarii unui Comitet Executiv cat mai repede pentru a se alege o.

Liviu Dragnea: Victor Ponta a facut o greseala/ Dragnea o contrazice pe Rovana Plumb: Nu avem interimat la sefia PSD, este un loc gol; Comitetul Executiv va decide cine il va ocupa

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca Victor Ponta a facut o greseala cand s-a retras din functia de presedinte al partidului si ca spera ca o greseala sa nu fie urmata de o a doua, referindu-se la o retragere si din functia de premier. El a contrazis-o pe presedinta Consiliului national al PSD Rovana Plumb si a declarat ca in prezent este un loc gol in fruntea partidului si nu un interimat, fapt pentru care este nevoie de o sedinta a Comitetului Executiv cat mai repede.

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

UPDATE Rovana Plumb, scrisoare deschisa catre Gorghiu, Blaga si Hunor: Va indemn sa cerem promulgarea rapida a Codului Fiscal/ Raspunsul PNL: Asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete

Liderul interimar al PSD, Rovana Plumb, a transmis joi o scrisoare deschisa adresata celor doi co-presedinti PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga si presedintelui UDMR Kelemen Hunor, in care ii indeamna sa ceara impreuna presedintelui Klaus Iohannis promulgarea Codurilor fiscale. UPDATE Raspunsul PNL: Doamna Presedinte interimar al PSD, Rovana Plumb, ne scrie scrisori. Sunt mandatat de conducerea PNL sa comunic faptul ca asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete pentru aplicarea cu succes a Codului Fiscal, fara dezechilibrarea bugetului a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD dupa decizia unanima a BPN

Rovana Plumb a fost desemnata cu unanimitate de voturi in BPN presedinte interimar al PSD, anunta Mediafax . Intrebat despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )