Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rovana Plumb, despre pozitia liberalilor fata de adoptarea noului Cod Fiscal: PNL preia filosofia pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL

B1 B1,
Rovana Plumb, despre pozitia liberalilor fata de adoptarea noului Cod Fiscal: PNL preia filosofia pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL

Pozitia exprimata vineri pe tema noului Cod Fiscal de catre liberali arata ca acestia preiau filosofia pro-austeritate promovata de PDL, este de parere Rovana Plumb, iar o guvernare condusa de Catalin. continuă pe B1

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in interiorul partidului si ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra.

Rovana Plumb, despre atacul lui Zgonea la conducerea PSD: Este vorba de presiunea pe care o face opozitia de a parasi guvernarea (VIDEO)

Rovana Plumb, sef interimar al PSD, a declarat, joi, cu privire la atacul lui Valeriu Zgonea la conducerea PSD, ca sunt presiuni in partid, dar ca acestea sunt facute de opozitie. Desigur ca asupra PSD-ul au exist.

Rovana Plumb, despre interimatul PSD: Aceasta misiune pe care am primit-o o voi putea duce la indeplinire, dar cu ajutorul colegilor din partid. Nu mi s-a cerut sa renunt la minister (VIDEO)

Rovana Plumb, presedinte interimar PSD, a declarat miercuri ca toti colegii PSD au soliticat continuarea guvernarii, cu Victor Ponta ca premier. Toti colegii mei au solicitat continuarea guvernarii, cu guvernul con.

Rovana Plumb: Trebuie convocata sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal, in august

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie sa intre in.

Rovana Plumb: Este regretabil ca acest Cod Fiscal nu a fost promulgat. Este sansa Romaniei de a se dezvolta

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca este regretabil faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu a promulgat Codul Fiscal, deoarece adoptarea era sansa tarii noastre spre dezvoltare. Ace.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD dupa decizia unanima a BPN

Rovana Plumb a fost desemnata cu unanimitate de voturi in BPN presedinte interimar al PSD, anunta Mediafax . Intrebat despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Rovana Plumb, desemnata presedinte interimar al PSD

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate,.

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )