Libnet.ro
UNICEF

10:00

Rovana Plumb: Trebuie convocata sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal, in august

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb: Trebuie convocata sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal, in august

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru adoptarea Codului Fiscal, care trebuie sa intre in. continuă pe Antena3

Rovana Plumb cere sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. Ponta vrea sa-l aplice oricum

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, considera ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal.

PNL cere sesiune parlamentara extraordinara pentru votul prin corespondenta

Liberalii solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare pentru adoptarea legii privind votul prin corespondenta, a anuntat, marti, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Permanent al PNL, urmand ca liberalii sa stranga semnaturile necesare pentru solicitare.

PNL cere sesiune parlamentara extraordinara in august pentru votul prin corespondenta

Liberalii solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare, in august, pentru adoptarea legii privind votul prin corespondenta, a anuntat, marti, copresedintele PNL, Alina Gorghiu, la finalul sedintei Biroului Permanent al PNL, urmand ca liberalii sa stranga semnaturile necesare pentru solicitare.

Ce spune Rovana Plumb despre interviul acordat de Zgonea pentru Associated Press

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, joi, referitor la interviul acordat de Valeriu Zgonea pentru AP, ca social-democratii trebuie sa aiba grija sa nu-si creeze singuri mai multe crize decat e cazul si sa gaseasca solutii ca impreuna sa poata merge mai departe.

Teodorovici: Masurile din Codul Fiscal se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie prin decizie in Guvern, fie prin sesiune parlamentara

Masurile de relaxare fiscala prevazute in noul Cod Fiscal, respins vineri de presedintele Klaus Iohannis, se vor regasi in economie chiar inainte de 1 ianuarie 2016, fie printr-o decizie in Guvern, fie printr-o sesiune parlamentara extraordinara, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

UPDATE Rovana Plumb, scrisoare deschisa catre Gorghiu, Blaga si Hunor: Va indemn sa cerem promulgarea rapida a Codului Fiscal/ Raspunsul PNL: Asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete

Liderul interimar al PSD, Rovana Plumb, a transmis joi o scrisoare deschisa adresata celor doi co-presedinti PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga si presedintelui UDMR Kelemen Hunor, in care ii indeamna sa ceara impreuna presedintelui Klaus Iohannis promulgarea Codurilor fiscale. UPDATE Raspunsul PNL: Doamna Presedinte interimar al PSD, Rovana Plumb, ne scrie scrisori. Sunt mandatat de conducerea PNL sa comunic faptul ca asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete pentru aplicarea cu succes a Codului Fiscal, fara dezechilibrarea bugetului a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Rovana Plumb cere opozitiei sa pledeze pentru promulgarea Codului Fiscal

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, le-a trimis, ieri, liderilor PNL si UDMR o scrisoare prin care le cere sa sustina noul Cod Fiscal, adoptat in unanimitate de Parlament si aflat la promulgare.

Victor Ponta: Votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intodeauna

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca votul in unanimitate pentru Rovana Plumb inseamna ca PSD este unit, ca intotdeauna. Ponta a mai explicat ca va sustine noul presedinte al PSD. Voi sustine noul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )