Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rulaj cu 70% mai mare decat marti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rulaj cu 70% mai mare decat marti

Lichiditatea in sedinta de tranzactionare de ieri a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a fost de circa 34,57 milioane lei 7,73 milioane euro), cu aproape 70% peste rulajul de marti, cand investitorii au tranzactionat de 20,38 milioane lei 4,56 milioane euro). continuă pe Ziarul Bursa

Nu va grabiti cu super-rezultatul Angelei Merkel si al CDU! S-ar putea ca pierderea sa fie mai mare decat castigul

Super-rezultatul de care vorbeau in noaptea alegerilor liderii conservatori si presa din toata lumea incepe treptat sa sugereze cosmarul unei guvernari dificile, cu politici de compromis, cu situatii tensionate si imprevizibile, fie intr-o mare coalitie cu social-democratii preferata in noile conditii de CDU si de mediile politice europene), fie intr-o coalitie fortata cu ecologistii, nedorita de factiunea bavareza CSU pe motivul incurajarii indirecte a extremei drepte. Acum, Angela Markel si CDU/CSU se vad minoritari intr-un Parlament dominat de partide cu orientare de centru-stanga si stanga radicala.

Tinerii fermieri vor primi o prima de instalare cu 20% mai mare

Tinerii fermieri vor primi un sprijin cu 20% mai mare pentru prima instalare ca sefi de exploatatie, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Rovana Plumb: Noua tehnologie pentru extractia aurului produce reactivi mult mai toxici decat cianurarea

Tehnologia de extractie a aurului, care pune accent pe diosulfatul de sodiu, este una despre care specialistii spun ca produce reactivi mult mai toxici decat in cazul cianurarii, a declarat, marti, in cadrul.

Cheltuielile statului roman sunt mai mari decat incasarile

Cheltuim mai mult decat producem. in primele sapte luni ale anului, Romania a reusit sa cheltuiasca, zilnic, 6,3 milioane de euro mai mult decat a incasat la buget. Si situatia nu este deloc roz, pentru ca.

Ce companii ofera dividende mai mari decat depozitele bancare

Actiunile Petrom, Rompetrol Well Services, Transgaz, Transelectrica, dar si cele ale Bancii Transilvania, Antibiotice Iasi si ale SIF-urilor au oferit randamente mai mari decat rata dobanzilor bancare, potrivit unei analize realizate de casa de brokeraj Tradeville.

Bataie mare pentru un loc in camin. Preturile sunt de trei ori mai mici decat chiriile pe piata imobiliara din Brasov

Peste 10. 000 de studenti au facut cerere pentru un loc in camin. Mai putin de jumatate au fost si norocosi deoarece Universitatea Transilvania are disponibile 4. 233 de locuri pe Colina sau in Complexul Memorandului.

Stoican castiga mai putin decat jucatorii sai

Flavius Stoican a fost instalat oficial la Dinamo intr-o conferinta de presa la care au mai participat Ionut Negoita, finantatorul clubului, si presedintele executiv Constantin Anghelache. Printre temele abordate s-a numarat si cea financiara, iar noul tehnician din Stefan cel Mare a spus ca nu a ales Dinamo pentru bani.

Tristetea lui m-a durut mai mult decat infidelitatile

A fost candva una dintre cele mai dorite femei din Europa, dar nici acum, la 69 de ani nu vrea sa iasa.

Tara, tara, vrem pamant! China si Egiptul, cei mai mare jucatori agricoli pe terenurile altor state

China tocmai a inchiriat trei milioane de hectare, sau 5% din Ucraina pentru o jumatate de secol. Asta inseamna circa 9% din suprafata agricola a vecinilor nostri, cam cat suprafata Belgiei, pentru a dezvolta ferme agricole. China nu este la prima achizitie de acest fel si nu e nici singurul stat care inchiriaza sau cumpara teren in alte state. Chinezii mai opereaza 400. 000 de hectare in Sudan si alte 110. 000 hectare in Tadjikistan. De asemenea, Egiptul a inchiriat 800. 000 de hectare in Uganda, tot pentru culturi agricole.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )