Libnet.ro
UNICEF

00:07

Stoican castiga mai putin decat jucatorii sai

Online Sport Online Sport,
Stoican castiga mai putin decat jucatorii sai

Flavius Stoican a fost instalat oficial la Dinamo intr-o conferinta de presa la care au mai participat Ionut Negoita, finantatorul clubului, si presedintele executiv Constantin Anghelache. Printre temele abordate s-a numarat si cea financiara, iar noul tehnician din Stefan cel Mare a spus ca nu a ales Dinamo pentru bani. continuă pe Online Sport

Bataie mare pentru un loc in camin. Preturile sunt de trei ori mai mici decat chiriile pe piata imobiliara din Brasov

Peste 10. 000 de studenti au facut cerere pentru un loc in camin. Mai putin de jumatate au fost si norocosi deoarece Universitatea Transilvania are disponibile 4. 233 de locuri pe Colina sau in Complexul Memorandului.

Cheltuielile statului roman sunt mai mari decat incasarile

Cheltuim mai mult decat producem. in primele sapte luni ale anului, Romania a reusit sa cheltuiasca, zilnic, 6,3 milioane de euro mai mult decat a incasat la buget. Si situatia nu este deloc roz, pentru ca.

Rovana Plumb: Noua tehnologie pentru extractia aurului produce reactivi mult mai toxici decat cianurarea

Tehnologia de extractie a aurului, care pune accent pe diosulfatul de sodiu, este una despre care specialistii spun ca produce reactivi mult mai toxici decat in cazul cianurarii, a declarat, marti, in cadrul.

Geaca lui Botezatu, mai scumpa decat nunta Biancai!

Catalin Botezatu a purtat la Media Music Awards o geaca din piele de piton, o piesa vestimentara exclusivista, ce valoreaza 120. 000 de euro, cu mult mai scumpa decat nunta Biancai Dragusanu.

Demi Moore refuza sa mai aiba relatii cu barbati mai tineri decat ea

Actrita Demi Moore spune ca nu va mai avea niciodata relatii cu barbati mai tineri decat ea, pentru ca si-a pierdut increderea in sine din cauza diferentelor de varsta.

Noul COD RUTIER prevede sanctiuni mai blande decat varianta initiala propusa spre dezbatere

Se imblanzesc amenzile din proiectul noului Cod Rutier. De la 16. 000 de lei, cea mai aspra sanctiune a ajuns acum la 9. 600 de lei. Nici perioada maxima de suspendare a permisului nu mai este de patru ani, ci d.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )