Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusalii 2020. Rugaciunea pe care trebuie sa o spui de Rusalii pentru indeplinirea dorintelor

Antena3 Antena3,
Rusalii 2020. Rugaciunea pe care trebuie sa o spui de Rusalii pentru indeplinirea dorintelor

Rusalii 2020. imparate Ceresc, Preabunule Mangaietorule, Duhule al adevarului, Cel ce din Tatal mai inainte de veci purcezi si intru Fiul pururea Te odihnesti; nepartinitorule Izvor al darurilor celor dumnezeiesti, pe care le imparti precum voiesti; prin care si noi nemernicii ne-am sfintit si ne-am uns in ziua botezului nostru. Cauta spre rugaciunea robilor Tai, vino la noi si Te salasluieste intru noi si curateste sufletele noastre, ca sa putem a ne face locas Preasfintei Treimi. continuă pe Antena3

Rusalii 2020, traditii si obiceiuri. Ce este strict interzis sa faci in aceasta zi

Rusalii 2020. Pogorarea Duhului Sfant sau Rusaliile este sarbatoarea crestina care comemoreaza pogorarea Sfantului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos si se celebreaza anual la 50 de zile dupa inviere.

Program Lidl Rusalii 2020. Programul magazinelor pe 7 si 8 iunie

Program Lidl Rusalii 2020. Pe 7 si 8 iunie, magazinele Lidl vor fi deschise in baza unui program special, avand in vedere ca romanii au o zi libera in plus, respectiv luni, 8 iunie 2020, a doua zi de Rusalii.

Program Kaufland Rusalii 2020. Programul magazinelor pe 7 si 8 iunie

Program Kaufland Rusalii 2020. Pe 7 si 8 iunie, magazinele Kaufland vor fi deschise in baza unui program special, avand in vedere ca romanii au o zi libera in plus, respectiv luni, 8 iunie 2020, a doua zi de Rusalii.

Horoscop iunie 2020. Oportunitati remarcabile peste hotare pentru Balante

Horoscop iunie 2020. Iata ce ne rezerva astrele pentru luna iunie 2020.

Internshipul organizat de europarlamentarul USR Dragos Pislaru, regizat doar pentru promovarea verisoarei ONG-istului Ciprian Necula. Marturiile unei tinere rome care a aplicat pentru acelasi post

Numele lui Dragos Pislaru, europaralmentar PLUS si fost ministru al Muncii, apare intr-un nou scandal. Potrivit Podul. ro, internshipul acestuia a fost regizat doar pentru promovarea verisoarei ONG-istului Ciprian.

Eroii Zilei. DJ-ii care se unesc pentru copiii fara posibilitati

Muzica salveaza vieti. Au dovedit-o mai multi artisti din Satu Mare care au organizat un eveniment unic in Romania cu scopul de a strange bani cu ajutorul carora sa cumpere tablete pentru copiii fara posibilitati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )