Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rusia a amenintat oficial Republica Moldova cu un razboi pe Nistru

Adevărul Adevărul,
Rusia a amenintat oficial Republica Moldova cu un razboi pe Nistru

De ce te temi nu scapi niciodata- Rusia a amenintat oficial Republica Moldova- aceasta a vorbit prin intermediul Radioului oficial de propaganda Vocea Rusiei de iminenta unui razboi pe Nistru intre Republica Moldova si fals-declarata Transnistrie. continuă pe Adevărul

Republica Moldova: Parlamentul se va reuni joi pentru a discuta situatia din Transnistria, dupa ce liderul separatist a semnat legea frontierei de stat

Plenul Parlamentului din Republica Moldova se va reuni in sedinta joi pentru a discuta problema transnistreana si tensiunile care au loc in ultima perioada in regiune, dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei, informeaza Unimedia. md. Tensiunile apar in contextul in care Republica Moldova ar putea semnda Acordul de asociere si cel de liber schimb cu Uniunea Europeana in luna noiembrie, in cadrul summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius. In opinia expertilor in politica externa, tensiunile izbucnite la Varnita sunt un semnal ca Rusia se pregateste sa foloseasca Transnistria pentru a bloca semnarea de catre Chisinau a acestor acorduri, noteaza DW.

Jose Manuel Barroso: UE mentine obiectivul aprofundarii relatiei de asociere cu Republica Moldova

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, ca Uniunea Europeana isi mentine obiectivul de a aprofunda relatia de asociere cu Republica Moldova, potrivit Mediafax. Existenta unor.

Republica Moldova: Parlamentul discuta joi situatia din Transnistria.

Plenul Parlamentului din Republica Moldova va discuta, joi, despre problema transnistreana, informeaza Unimedia. md, potrivit Hotnews. ro. Reuniunea are loc dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Propunerea de a organiza audieri parlamentare pe acesta chestiune a venit din partea deputatului neafilat, Mihai Godea, membru al Comisiei parlamentare securitate, aparare si ordine publica. Citeste si O .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2488 seconds )