Libnet.ro
UNICEF

08:00

Republica Moldova: Parlamentul discuta joi situatia din Transnistria.

România Liberă România Liberă,
Republica Moldova: Parlamentul discuta joi situatia din Transnistria.

Plenul Parlamentului din Republica Moldova va discuta, joi, despre problema transnistreana, informeaza Unimedia. md, potrivit Hotnews. ro. Reuniunea are loc dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei. Propunerea de a organiza audieri parlamentare pe acesta chestiune a venit din partea deputatului neafilat, Mihai Godea, membru al Comisiei parlamentare securitate, aparare si ordine publica. Citeste si O . continuă pe România Liberă

Republica Moldova: Parlamentul se va reuni joi pentru a discuta situatia din Transnistria, dupa ce liderul separatist a semnat legea frontierei de stat

Plenul Parlamentului din Republica Moldova se va reuni in sedinta joi pentru a discuta problema transnistreana si tensiunile care au loc in ultima perioada in regiune, dupa ce seful administratiei separatiste de la Tiraspol, Evgheni Sevciuk, a semnat o lege privind frontiera de stat a Transnistriei, informeaza Unimedia. md. Tensiunile apar in contextul in care Republica Moldova ar putea semnda Acordul de asociere si cel de liber schimb cu Uniunea Europeana in luna noiembrie, in cadrul summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius. In opinia expertilor in politica externa, tensiunile izbucnite la Varnita sunt un semnal ca Rusia se pregateste sa foloseasca Transnistria pentru a bloca semnarea de catre Chisinau a acestor acorduri, noteaza DW.

Jose Manuel Barroso: UE mentine obiectivul aprofundarii relatiei de asociere cu Republica Moldova

Presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat, vineri, ca Uniunea Europeana isi mentine obiectivul de a aprofunda relatia de asociere cu Republica Moldova, potrivit Mediafax. Existenta unor.

Cine sunt proprietarii companiei low-cost Wizz Air, care a anunta preturi de la 20 de euro pentru o calatorie cu avionul din Republica Moldova

Compania aeriana low-cost Wizz Air, care a ajuns liderul pietei de transport aerian din Europa Centrala si de Est dupa numarul de pasageri, a fost infiintata in 2003 de catre fosti angajati ai companiei ungare de stat Malev.

Traian Basescu: Dorim ca Ucraina si Republica Moldova sa semneze acordurile de asociere cu UE in noiembrie

Presedintele Traian Basescu a spus, miercuri, ca Romania sustine Ucraina siRepublica Moldova in semnarea acordurilor de asociere cu Uniunea Europeana si ca spera ca acest lucru sa aiba loc pana in.

PROTESTELE DIN TURCIA. Cum vrea Erdogan vrea sa detensioneze situatia din tara.

Premierul turc Recep Tayyip Erdogan a incercat, miercuri, sa detensioneze situatia creata impotriva Guvernului sau si a propus un referendum pe tema reamenajarii pietei Taksim, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Citeste si PROTESTELE din TURCIA: Politia foloseste gaze lacrimogene impotriva miilor de manifestanti la Ankara La o zi dupa interventia politiei in aceasta piata, seful Guvernului a avut intrevederi cu reprezentantii miscarii de contestare, in fata carora a avansat prudent ideea de .

Expert antidiscriminare, la RFI: Situatia din Comisia de revizuire a Constitutiei este socanta, va fi o lege fundamentala pe model maghiar

Semnal de alarma privind viitoarea Constitutie a Romaniei: mai multe organizatii ale societatii civile, intre care Fundatia Soros, APADOR-CH, Accept si ActiveWatch, critica renuntarea la un amendament ce interzicea discriminarea pe criteriul orientarii sexuale. Asta va face ca Romania sa aiba o Constitutie de genul celei controversate din Ungaria, spune la RFI Romanita Iordache, cercetatoare la Comisia Europeana, experta in combaterea discriminarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )