Libnet.ro
UNICEF

07:15

Rusia: Cinci persoane au murit dupa ce un tanar a inceput sa impuste oamenii care plecau de la o biserica din republica Daghestan

Hotnews Hotnews,
 Rusia: Cinci persoane au murit dupa ce un tanar a inceput sa impuste oamenii care plecau de la o biserica din republica Daghestan

Cinci persoane au murit, iar cel putin alte cinci au fost ranite dupa ce un barbat a inceput sa traga asupra unor oameni care plecau de la biserica, duminica, in orasul rusesc Kizlyar, din republica Daghestan, republica majoritar musulmana, relateaza Reuters. continuă pe Hotnews

Cinci persoane au murit in urma unui atac armat la o biserica din Daghestan

Cinci persoane au murit si cel putin alte cinci au fost ranite, duminica, dupa ce un barbat a deschis focul asupra multumii care iesea dintr-o biserica din localitatea Kizlyar, din Daghestan, relateaza Reuters.

TRAGEDIE pe DN 7: O persoana a decedat si alte cinci persoane, ranite

Un barbat si-a pierdut viata intr-un accident pe DN 7, intre orasele Deva si Simeria, dupa ce o masina a intrat pe contrasens si a busit o alta care circula regulamentar. Alte cinci persoane au fost.

Cutremurul din Mexic. 13 persoane au murit dupa prabusirea elicopterului militar in care se aflau si oficiali

Treisprezece persoane au murit, sambata, dupa prabusirea elicopterului ministrului mexican de Interne, care se indrepta spre zona afectata de cutremurul de vineri, din sud-vestul Mexicului.

Caz SOCANT in Suceava: Un copil de un an si 10 luni a murit dupa ce a cazut intr-o oala cu ciorba clocotita

Un baietel, in varsta de un an si 10 luni, a murit dupa ce a cazut intr-o oala cu ciorba clocotita pe care mama sa o pusese pe podea, la racit. Copilul a ajuns, miercuri dupa-amiaza, in stare grava la.

Doi militari turci au murit, dupa un avion de antrenament s-a prabusit la scurt timp dupa decolare

Doi militari turci si-au pierdut viata vineri, dupa un avion de antrenament s-a prabusit, in vestul tarii, la scurt timp dupa decolare. Aparatul de zbor a disparut de pe radare la 20 de minute dupa.

Accident SOCANT intr-un PARC DE DISTRACTII: O femeie a murit dupa ce si-a prins parul intr-un kart

O femeie din India, in varsta de 28 de ani, a murit intr-un parc de distractii, dupa ce parul ei s-a incurcat in rotile unui kart. Tragedia a avut loc in nordul statului Haryana, unde femeia era in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )