Libnet.ro
UNICEF

12:30

Rusia: Al doilea convoi umanitar este mai mult decat necesar!

Antena3 Antena3,
Rusia: Al doilea convoi umanitar este mai mult decat necesar!

Al doilea convoi umanitar rus, destinat zonelor din sud-estul Ucrainei, este mai mult decat necesar si are la baza nevoile acute ale oamenilor de acolo, spune adjunctul directorului Inspectoratului Situatiilor de. continuă pe Antena3

Moscova trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina. Separatistii au trecut la contraofensiva, sprijiniti de tancuri venite din Rusia

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina si a informat Kievul despre aceasta intentie, a anuntat luni ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, la cateva zile dupa intrarea pe teritoriul ucrainean a unui prim convoi umanitar rus controversat. in paralel, separatistii pro-rusi au trecut la contraofensiva pentru a sparge incercuirea. in plus un convoi de tancuri rusesti au trecut frontiera ruso-ucrainean.

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei in viitorul apropiat, a anuntat luni ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, dupa ce Kievul si occidentul au criticat Moscova pentru ca a trimis primul convoi fara permisiune oficiala, informeaza Reuters.

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Rusia a informat Kievul ca va trimite un al doilea convoi umanitar in Urcaina, a anuntat, luni, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, relateaza AFP. Am transmis ieri n. r. duminica) o nota oficiala.

Serghei Lavrov: Al doilea convoi umanitar rus destinat Ucrainei nu va fi si ultimul

Ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, a afirmat, miercuri, ca cel de al doilea convoi umanitar pe care Rusia intentioneaza sa il trimita in estul Ucrainei nu va fi si ultimul, relateaza.

Rusia a anuntat ca vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Rusia a anuntat Ucraina ca intentioneaza sa trimita un nou convoi umanitar pe teritoriul ucrainean, a declarat, luni, ministrul de Externe rus Serghei Lavrov, la Moscova, informeaza Reuters, potrivit.

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Sambata, toate camioanele convoiului rus trimis in Ucraina au revenit pe teritoriul Rusiei, a anuntat Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa. Ministerul rus de Externe a confirmat ca cele 220 de camioane ale convoiului umanitar au revenit pe teritoriul Rusiei.

Un nou convoi umanitar rus va fi trimis foarte curand spre Ucraina

Al doilea convoi umanitar rus va fi trimis in Ucraina foarte curand, a anuntat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, adaugand ca Moscova era pregatita sa trimita convoiul joi, dar asteapta decizia Kievului si a Comitetului.

Statul cheltuie lunar 2.500 de lei pentru fiecare detinut, mai mult decat salariul unui profesor sau medic

Justitia din Romania este tot mai eficienta, insa sistemul penitenciar lasa de dorit. Persoanele condamnate sunt preluate de o retea de inchisori suprapopulate si invechite, care toaca sume uriase de la.

Un salariat roman bea cam doi metri cubi de alcool in viata. Patronul lui bea 1,78 metri cubi, cu exceptia sud-vestului, unde patronii beau mai mult decat salariatii

Ingrediente: Se iau datele publicate de Statistica, pe baza bugetelor de familie. Se adauga un calculator de buzunar, se transforma litrii in metri cubi, se asezoneaza cu niscaiva observatii de pe margine. Totul se serveste la rece, pe un platouas, scrie Dan Popa pe blogul Hymerion. ro.

UPDATE Kiev-ul sustine ca un convoi de blindate a intrat in Ucraina. Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Leonid Matiuhin, ourtatorul de cuvant al armatei ucrainene: Frontiera ucraineana a fost incalcata de un convoi de zeci de tancuri si vehicule blindate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )