Libnet.ro
UNICEF

05:00

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei

Rusia vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in estul Ucrainei in viitorul apropiat, a anuntat luni ministrul rus de Externe Serghei Lavrov, dupa ce Kievul si occidentul au criticat Moscova pentru ca a trimis primul convoi fara permisiune oficiala, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Rusia a anuntat ca vrea sa trimita un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Rusia a anuntat Ucraina ca intentioneaza sa trimita un nou convoi umanitar pe teritoriul ucrainean, a declarat, luni, ministrul de Externe rus Serghei Lavrov, la Moscova, informeaza Reuters, potrivit.

Moscova trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina. Separatistii au trecut la contraofensiva, sprijiniti de tancuri venite din Rusia

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina si a informat Kievul despre aceasta intentie, a anuntat luni ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, la cateva zile dupa intrarea pe teritoriul ucrainean a unui prim convoi umanitar rus controversat. in paralel, separatistii pro-rusi au trecut la contraofensiva pentru a sparge incercuirea. in plus un convoi de tancuri rusesti au trecut frontiera ruso-ucrainean.

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Rusia a informat Kievul ca va trimite un al doilea convoi umanitar in Urcaina, a anuntat, luni, ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, relateaza AFP. Am transmis ieri n. r. duminica) o nota oficiala.

Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Sambata, toate camioanele convoiului rus trimis in Ucraina au revenit pe teritoriul Rusiei, a anuntat Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa. Ministerul rus de Externe a confirmat ca cele 220 de camioane ale convoiului umanitar au revenit pe teritoriul Rusiei.

UPDATE Kiev-ul sustine ca un convoi de blindate a intrat in Ucraina. Rusia va trimite un al doilea convoi umanitar in Ucraina

Leonid Matiuhin, ourtatorul de cuvant al armatei ucrainene: Frontiera ucraineana a fost incalcata de un convoi de zeci de tancuri si vehicule blindate.

Criza din Ucraina: Kievul anunta ca trupele guvernamentale se lupta cu o coloana de blindate care a trecut granita din Rusia, Moscova vrea sa trimita un nou convoi umanitar

Autoritatile de la Kiev au anuntat luni ca o coloana de zeci de blindate si tancuri a trecut granita din Rusia in sudul tarii, in apropiere de marea Azov, unde a intampinat rezistenta din partea trupelor de la frontiera, transmite AFP. Pe fondul luptelor din estul Ucrainei, Rusia a anuntat luni ca vrea sa trimita un nou asa-zis convoi umanitar.

Rusia va trimite un nou convoi umanitar in Ucraina

Rusia a anuntat ca intentioneaza sa trimita un nou convoi umanitar pe teritoriul ucrainean, a declarat astazi ministrul de Externe rus Serghei Lavrov, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Moscova, informeaza Reuters.

VIDEO UPDATE NATO: Artileria rusa a lansat obuze in Ucraina. Armata rusa este implicata in confruntarile militare din estul Ucrainei. Kievul acuza Rusia de invazie directa

Convoiul umanitar rusesc a plecat din nou spre estul Ucrainei dupa ce a stationat mai bine de o saptamana in apropierea granitei dintre cele doua state, autoritatile de la Moscova mentionand ca pretextele care au dus la intarzierile de pana acum au epuizat.

Artileristi rusi actioneaza in estul Ucrainei, in timp ce la Kiev, de Ziua Independentei va fi o parada militara

Realitatea campului de lupta, din estul Ucrainei, indica o agresiune acum asumata prin forta faptelor de necontestat, care nu au nimic in comun cu iluzia unui Razboi Rece, ci cu o confruntare clara, intre doua state ex-sovietice, Federatia Rusa stiind efectul acestui dus rece, pentru tarile care au fost candva componente ale URSS, doua fiind deja semnatare ale acordului de infiintare a Uniunii Euroasiatice, alte doua avand acelasi gand.

Cancelarul german Angela Merkel propune un armisititiu bilateral in estul Ucrainei

Cancelarul german Angela Merkel a pledat, sambata, pentru instituirea unui armistitiu bilateral in estul Ucrainei. Aflata sambata la Kiev, Merkel a vorbit despre cum ambele parti, centrul si separatistii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )