Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rusia interzice importul fructelor din Republica Moldova, din cauza unei insecte periculoase

B1 B1,
Rusia interzice importul fructelor din Republica Moldova, din cauza unei insecte periculoase

Rusia a interzis, vineri, importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare. Decizia vine la cateva saptamani dupa ce a limitat importurile de. continuă pe B1

Rusia interzice importul fructelor din Republica Moldova, din cauza unei insecte periculoase

Rusia a interzis, vineri, importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare. Decizia vine la cateva saptamani dupa ce a limitat importurile de.

Rusia interzice importul fructelor din Republica Moldova, din cauza unei insecte periculoase

Rusia a interzis, vineri, importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare, la cateva saptamani dupa ce a limitat importurile de carne si a.

Rusia interzice importul fructelor din Republica Moldova

Rusia a interzis, astazi, importurile de fructe din Republica Moldova, dupa ce a descoperit prezenta unei insecte periculoase si daunatoare, la cateva saptamani dupa ce a limitat importurile de carne si a amenintat cu impunerea taxelor vamale pentru produsele moldovenesti, relateaza AFP.

Fructele din Republica Moldova, interzise in Rusia din cauza unei insecte periculoase

Reprezentantii Agentiei Federale ruse de Supraveghere Veterinara si Fitosanitara Rosselhoznadzor au precizat ca fructele din Republica Moldova au fost interzise pe piata din Rusia dupa ce a fost descoperita prezenta unei insecte periculoase si daunatare: molia orientala, detectata in unele dintre produsele livrate de Chisinau.

Rusia intentioneaza sa cresca taxele vamale pentru produsele din Republica Moldova

Autoritatile din Rusia au anuntat ca intentioneaza sa creasca taxele vamale pentru mai multe produse provenind din Republica Moldova. Anuntul a fost facut miercuri de Ministerul Economiei, care a pregatit un.

Rusia pregateste cresterea taxelor vamale pentru produsele din Republica Moldova

Rusia intentioneaza sa creasca taxele vamale pentru mai multe produse provenind din Republica Moldova, la cateva saptamani dupa ce a limitat importurile de carne, a anuntat, astazi, Ministerul Economiei, care a pregatit un proiect de decizie in acest sens, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Rusia pregateste cresterea taxelor vamale pentru produsele din Republica Moldova

Rusia intentioneaza sa creasca taxele vamale pentru mai multe produse provenind din Republica Moldova, la cateva saptamani dupa ce a limitat deja drastic importurile de carne. Proiectul de decizie propune,.

Rusia intentioneaza sa extinda embargoul asupra produselor din Republica Moldova

Rusia intentioneaza sa majoreze taxele vamale pentru mai multe tipuri de produse provenite din Republica Moldova, la cateva saptamani dupa ce a limitat drastic importurile de carne, a anuntat miercuri ministerul rus al Economiei, care pregateste un proiect in acest sens, scrie AFP.

Tara noastra a atras peste 14.000 de turisti din Republica Moldova

Oferta turistica a Romaniei a atras in prima parte a acestui an un numar de peste 14. 000 turisti din Republica Moldova, ceea ce reprezinta o crestere cu 6,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism DIMMMAT) printr-un comunicat remis redactiei.

Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in acest an in Romania, mai mare cu 6,6%

Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in prima jumatate a anului in Romania a crescut cu 6,6% fata de perioada similara a anului trecut, la 14. 000 de turisti, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )