Libnet.ro
UNICEF

16:45

Tara noastra a atras peste 14.000 de turisti din Republica Moldova

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra a atras peste 14.000 de turisti din Republica Moldova

Oferta turistica a Romaniei a atras in prima parte a acestui an un numar de peste 14. 000 turisti din Republica Moldova, ceea ce reprezinta o crestere cu 6,6% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza Departamentul pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, Mediu de Afaceri si Turism DIMMMAT) printr-un comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Peste 14.000 de turisti din Republica Moldova au ajuns in acest an in Romania

Peste 14. 000 de turisti din Republica Moldova au venit in prima jumatate a anului in Romania, cu 6,6% mai mult comparativ cu perioada similara din 2013, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in acest an in Romania, mai mare cu 6,6%

Numarul turistilor din Republica Moldova care au venit in prima jumatate a anului in Romania a crescut cu 6,6% fata de perioada similara a anului trecut, la 14. 000 de turisti, a anuntat marti Departamentul pentru IMM si Turism.

O delegatie BERD va vizita tara noastra timp de 4 zile

O delegatie a Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), formata din directori ai Consiliului de Administratie, viziteaza Capitala si judetele Buzau si Ialomita intr-o misiune de 4 zile, urmand sa aiba intalniri cu presedintele, prim-ministrul, dar si ministrii de Finante si Buget.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )