Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rusia interzice importurile de sucuri din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia interzice importurile de sucuri din Ucraina

Agentia rusa pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor) a anuntat astazi ca a interzis, pe 29 iulie, importurile de sucuri din Ucraina, inclusiv alimentele pentru bebelusi, invocand faptul ca acestea nu respecta reglementarile in domeniu, informeaza agentia Itar-Tass. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia interzice importurile de soia din Ucraina si ar putea impune restrictii asupra fructelor din Grecia si carnii de pasare din SUA

Rusia a interzis importurile de soia din Ucraina si ar putea impune restrictii si asupra fructelor din Grecia si a carnii de pasare din SUA saptamana viitoare, au informat joi agentiile de presa ruse, citate de Reuters.

Rusia suspenda importurile de sucuri din Ucraina

Rusia suspenda importurile de sucuri din Ucraina, in urma unui anunt facut de Agentia rusa pentru Protectia Consumatorilor Rospotrebnadzor), relateaza Irat-Tass, in pagina electronica.

Rusia suspenda importul de conserve din Ucraina

Rusia a decis luni, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP.

Rusia suspenda importurile de fructe si legume provenind din Ucraina

La trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate,Rusia a decis, luni, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva care provin din Ucraina. Rusii au decis suspendarea acestora.

Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina

Rusia a decis, astazi, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Crimeea pentru gaze: Angela Merkel si Vladimir Putin negociaza in secret un acord care sa puna capat crizei din Ucraina - The Independent, surse

Germania si Rusia negociaza un plan secret pentru a solutiona pasnic criza din Ucraina, scrie cotidianul britanic The Independent. Citand surse apropiate acestor negocieri, planul discutat de Angela Merkel si Vladimir Putin urmareste stabilizarea granitelor Ucrainei si furnizarea de ajutor financiar pentru aceasta tara dar si recunoasterea independentei si anexarii Crimeei de catre Rusia.

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina. Mai mult, Kerry a respins si dezmintirea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov a acuzatiilopr privind implicarea Moscovei in conflictul din Ucraina.

Rusia trece la represalii si interzice importurile de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean, relateaza AFP.

Rusia interzice importuri de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei. Am luat decizia de a impune restrictii asupra importurilor in .

UPDATE Criza din Ucraina: Parlamentul respinge demisia premierului Iatseniuk, Rusia desfasoara manevre militare in sudul tarii

Parlamentul ucrainean a respins joi demisia premierului Arseni Iatseniuk, evitand o noua criza politica, in timp ce Rusia a lansat noi exercitii militare in sudul tarii, care implica inclusiv rachete sol-aer S-300, inclusiv la granita cu Ucraina, starnind din nou ingrijorarea Kievului, care a cerut explicatii, scrie AFP. Parlamentul ucrainean a aprobat un proiect privind introducerea temporara a unui impozit militar de 1,5 la suta din venit, pentru finantarea fortelor armate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )