Libnet.ro
UNICEF

18:45

Rusia trece la represalii si interzice importurile de fructe si legume din Polonia

Adevărul Adevărul,
Rusia trece la represalii si interzice importurile de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Rusia interzice importuri de fructe si legume din Polonia

Rusia a decis miercuri sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei. Am luat decizia de a impune restrictii asupra importurilor in .

Rusia va interzice importul de fructe si legume din Polonia

Autoritatea de Supraveghere Alimentara si Veterinara a Rusiei va impune o interdictie asupra tuturor importurilor de fructe si legume din Polonia incepand de la 1 August, a declarat, astazi, un reprezentant al institutiei, citat de RIA Novosti.

Importul de fructe si legume din Polonia, interzis de rusi

Rusia a decis sa interzica importurile de fructe si legume din Polonia, la o zi dupa ce europenii au impus noi sanctiuni economice Rusiei pentru rolul sau in conflictul ucrainean.

Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina

Rusia a decis, astazi, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Rusia ar putea limita importurile de fructe europene si de pui americani

Rusia si-ar putea limita in curand importul anumitor fructe ce provin din tari ale Uniunii Europene si pui provenind din SUA, in timp ce Bruxelles-ul intentioneaza sa intareasca sanctiunile impotriva Moscovei, relateaza AFP.

Rusia ar putea limita importurile de fructe din UE si de pui din SUA, acuzand prezenta unei insecte periculoase

Rusia ar putea limita in curand importul anumitor fructe din Uniunea Europeana si de pui din Statele Unite, in conditiile in care Bruxelles-ul se pregateste sa-si consolideze sanctiunile la adresa Moscovei,.

Rusia ar putea limita importurile de fructe din UE si de pui din SUA

Rusia ar putea limita in curand importul anumitor fructe din Uniunea Europeana si de pui din Statele Unite. Decizia este motivata de pregatirile Bruxelles-ul de a-si consolida sanctiunile la adresa Moscovei,.

Rusia ar putea limita importurile de fructe din UE si de pui din SUA

Rusia ar putea in curand sa limiteze importul pentru anumite fructe din Uniunea Europeana si pentru puii din Statele Unite, in conditiile in care Bruxellesul ia in calcul intarirea sanctiunilor impotriva Moscovei, scrie AFP.

George Michael trece prin cele mai grele momente din viata sa

George Michael nu a mai aparut in public din luna mai, atunci cand o ambulanta l-a transportat la spital. De atunci, artistul a refuzat sa mai iasa din casa, nu a mai primit vizite, iar prietenii sai sustin ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )