Libnet.ro
UNICEF

23:01

Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rusia suspenda importul de conserve de fructe si legume din Ucraina

Rusia a decis, astazi, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP, citat de Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia suspenda importul de conserve din Ucraina

Rusia a decis luni, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva provenind din Ucraina din cauza neregulilor, la trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate ucrainene din motive similare, relateaza AFP.

Rusia suspenda importurile de fructe si legume provenind din Ucraina

La trei zile dupa ce a limitat importurile de produse lactate,Rusia a decis, luni, sa suspende importurile de fructe si legume in conserva care provin din Ucraina. Rusii au decis suspendarea acestora.

Rusia a decis sa limiteze importurile de produse lactate din Ucraina

Rusia a decis sa limiteze, incepand de luni, importurile de produse lactate ce provin din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina actioneaza in vederea unei apropieri comerciale de.

UE va importa 40.553 tone de grau din Ucraina

Uniunea Europeana a acordat licente pentru importul a 40. 553 de tone de grau din Ucraina pentru care nu se platesc taxe vamale ca parte a contractului de liber schimb incheiat intre UE si Kiev, potrivit datelor oficiale prezentate marti preluate de presa internationala.

Rusia interzice importurile de lactate din Ucraina

Autoritatea centrala de supraveghere a sigurantei alimentare din Rusia a interzis toate importurile de produse lactate din Ucraina, decizia urmand a intra in vigoare de la inceputul saptamanii viitoare, transmite The Moscow Times.

Un nou embargo al Rusiei: importurile de lactate din Ucraina, limitate

Rusia va limita, incepand de luni, importurile de produse lactate din Ucraina, evocand riscuri sanitare, in contextul in care Ucraina incearca o apropiere comerciala de Uniunea Europeana UE), relateaza AFP.

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina

Kerry cere Rusiei sa nu-i mai sprijine cu arme si tiruri pe separatistii prorusi din Ucraina. Mai mult, Kerry a respins si dezmintirea ministrului rus de Externe, Serghei Lavrov a acuzatiilopr privind implicarea Moscovei in conflictul din Ucraina.

Romanii din Ucraina refuza inrolarea. Au blocat drumul care leaga Kievul de Chisinau, nemultumiti ca armata face recrutari

Etnicii romani din mai multe localitati din Ucraina au blocat drumul care leaga Kievul de Chisinau, nemultumiti ca armata face recrutari. Sute de tineri romani au fost chemati la arme, iar parintii lor se.

O tanara din Ucraina s-a laudat pe internet cu un rimel furat de la o victima a zborului MH17 doborat in estul tarii

O tanara din Ucraina de est a reusit sa atraga furia si dezgustul internautilor. Ecaterina Parkhomenko a postat fotografii pe contul sau de Instagram cu un rimel furat de la locul avionului doborat in.

Sute de romani din Ucraina au protestat dupa ce au fost chemati la razboi (VIDEO)

Sute de romani din Ucraina au protestat dupa ce au fost chemati la razboi. Locuitarii din Ostrita, Tinutul Herta au blocat mai multe drumuri si autostrada catre Kiev dupa ce s-au trezit cu peste 280 de ordine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )