Libnet.ro
UNICEF

10:30

Crimeea pentru gaze: Angela Merkel si Vladimir Putin negociaza in secret un acord care sa puna capat crizei din Ucraina - The Independent, surse

Hotnews Hotnews,
 Crimeea pentru gaze: Angela Merkel si Vladimir Putin negociaza in secret un acord care sa puna capat crizei din Ucraina - The Independent, surse

Germania si Rusia negociaza un plan secret pentru a solutiona pasnic criza din Ucraina, scrie cotidianul britanic The Independent. Citand surse apropiate acestor negocieri, planul discutat de Angela Merkel si Vladimir Putin urmareste stabilizarea granitelor Ucrainei si furnizarea de ajutor financiar pentru aceasta tara dar si recunoasterea independentei si anexarii Crimeei de catre Rusia. continuă pe Hotnews

Merkel si Putin negociaza in secret un plan de pace in Ucraina: Suveranitatea Crimeei, in schimbul gazelor

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin negociaza in secret un plan privind solutionarea pasnica a crizei din Ucraina. Liderii negociaza ca, in schimbul suveranitatiii Crimeei, sa.

The Independent: Merkel si Putin negociaza in secret soarta Ucrainei

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin negociaza in secret un plan privind solutionarea pasnica a crizei din Ucraina, prin care, in schimbul suveranitatiii Crimeei, sa fie acordate garantii in domeniul securitatii energetice si comertului, dezvaluie publicatia britanica The Independent.

Merkel si Putin, negocieri secrete pentru un plan de pace in Ucraina; Crimeea in schimbul gazelor

Cancelarul german Angela Merkel si presedintele rus Vladimir Putin negociaza in secret un plan prin care criza din Ucraina sa fie solutionata in mod pasnic, in schimbul suveranitatii peninsulei Crimeea, sa fie acordate garantii in domeniul securitatii.

UE a impus inghetarea activelor si interdictii de calatorie pentru patru apropiati ai presedintelui rus Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis sa impuna, miercuri, inghetarea activelor si intedictii de calatorie pentru patru apropiati ai presedintelui rus Vladimir Putin. Potrivit Jurnalului oficial al UniuniiEuropene,.

O cafenea care poarta numele presedintelui rus VLADIMIR PUTIN, deschisa la Novi Sad, in Serbia

In centrul istoric al orasului sarb Novi Sad a fost deschisa o cafenea care poarta numele presedintelui rus, Vladimir Putin, informeaza agentia Itar-Tass. Langa sigla, patronul localului au pus si un portret al lui Putin.

Sanctiunile impotriva Rusiei: UE vrea sa vizeze oligarhii apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana vrea sa sanctioneze oamenii de afaceri apropiati de presedintele rus Vladimir Putin si acuzati ca sustin activ destabilizarea Ucrainei si anexarea Crimeei, operatiuni din care realizeaza profituri, au declarat pentru AFP mai multe surse diplomatice.

Cafenea cu numele lui Vladimir Putin in Serbia, dupa ce tara a evitat aplicarea sanctiunilor impotriva Rusiei

O cafenea care poarta numele presedintelui rus Vladimir Putin a fost deschisa in centrul istoric al orasulu sarb Novi Sad, relateaza agentia Itar-Tass, in pagina electronica.

O cafenea cu numele lui Vladimir Putin a fost deschisa in Serbia

O cafenea care poarta numele presedintelui rus Vladimir Putin a fost deschisa in centrul istoric al orasului sarb Novi Sad, relateaza agentia Itar-Tass. Langa semnul cu numele lui Putin a fost plasat si un po.

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis luni sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa.

UE adopta noi sanctiuni impotriva unor oameni de afaceri apropiati de Vladimir Putin

Uniunea Europeana a decis ieri sa inghete activele unui om de afaceri rus, acuzat ca a beneficiat de pe urma anexarii Crimeei, si vrea sa sanctioneze in acelasi mod alti trei oligarhi apropiati de presedintele rus Vladimir Putin, a anuntat o sursa diplomatica, citata de AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )