Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rusia ar putea mobiliza avioane contra sistemului antiracheta din Romania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Rusia ar putea mobiliza avioane contra sistemului antiracheta din Romania

Fortele Aeriene ruse intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea, ca modalitate de contracarare a instalatiilor antibalistice NATO din Romania, Alianta Nord-Atlantica condamnand suplimentarea fortelor si avertizand ca. continuă pe Wall-Street Ro

NATO condamna mobilizarea avioanelor ruse contra sistemului antiracheta din Romania

NATO a condamnat suplimentarea fortelor ruse in Crimeea si a avertizat ca ar putea fi periclitata stabilitatea regionala, dupa ce fortele aeriene ruse ar fi anuntat ca intentioneaza sa stationeze bombardiere strategice de tip Tupolev in Crimeea.

Rusia a dezvoltat un avion militar hipersonic contra sistemului NATO. Rusii raspund si bazei de la Deveselu cu detasarea unor bombardiere in Crimeea

Rusia a dezvoltat un avion militar hipersonic care va fi cel mai bun instrument de contracarare a sistemelor antiracheta instalate de NATO in Romania, Polonia si in alte tari europene, anunta surse citate de presa rusa. in Crimeea, Rusia va amplasa o escadrila de bombardiere strategice Tu-22M3, in replica la baza de la Deveselu.

Arma secreta cu care rusii vor sa distruga scutul antiracheta din Romania

Rusia ar dezvolta un aparat hiperpersonic ce ar putea anihila sistemul global de aparare antiracheta al SUA, scrie agentia Interfax, potrivit incomemagazine. ro. Specialistii rusi ar fi inceput deja inceput sa.

Reactia AMENINTATOARE a Rusiei fata de sistemul antiracheta din Europa

Armata rusa este preocupata de instalarea sistemelor NATO antiracheta in Romania, Polonia si in alte tari europene, urmand sa ia masuri pentru contracararea acestor amenintari, a declarat directorul Institutului de cercetare al Ministerului rus al Apararii, colonelul Oleg Pusni.

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )