Libnet.ro
UNICEF

08:45

Reactia AMENINTATOARE a Rusiei fata de sistemul antiracheta din Europa

România Liberă România Liberă,
Reactia AMENINTATOARE a Rusiei fata de sistemul antiracheta din Europa

Armata rusa este preocupata de instalarea sistemelor NATO antiracheta in Romania, Polonia si in alte tari europene, urmand sa ia masuri pentru contracararea acestor amenintari, a declarat directorul Institutului de cercetare al Ministerului rus al Apararii, colonelul Oleg Pusni. continuă pe România Liberă

Bancile din Europa vor sa vanda credite imobiliare in suma record

Bancile si firmele de management al activelor din Europa incearca sa vanda credite imobiliare si active puse sub sechestru in valoare de 74 de miliarde de euro 80 de miliarde de dolari) - cea mai mare suma inregistrata vreodata, in conditiile in care acestea incearca sa-si curete bilanturile, potrivit unui raport publicat ieri de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield.

Moscova este preocupata de sistemele antiracheta din Europa si va lua masuri simetrice

Armata rusa este preocupata de instalarea sistemelor NATO antiracheta in Romania, Polonia si in alte tari europene, urmand sa ia masuri pentru contracararea acestor amenintari, afirma colonelul Oleg Pusni, directorul Institutului de cercetare al Ministerului rus al Apararii.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Franklin Templeton vrea sa lichideze un fond din Europa de Est

Franklin Templeton Investments, administratorul Fondului Proprietatea FP), vrea sa lichideze un fond axat pe Europa de Est si Rusia, cu active in Romania de 9,3 milioane de dolari, din care 4,5 milioane de dolari in actiuni Romgaz SNG).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )