Libnet.ro
UNICEF

06:15

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor ANSA), citata de IPN in pagina electronica. continuă pe Adevărul

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova incepand cu data de 12 iunie, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor ANSA), relateaza Mediafax. Deocamdata au fost.

Rusia reia importurile de fructe din Republica Moldova

Autoritatile de la Kremlin au hotarat ca importurile de fructe din Republica Moldova sa fie reluate, scrie Mediafax Potrivit unui comunicat al ANSA, in urma vizitei inspectorilor Rosselhoznadzor, in perioada 29.

Au fost reluate raporturile comerciale dintre Rusia si Republica Moldova

Rusia a reluat importurile de fructe din Republica Moldova, a anuntat Agentia Nationala moldoveana pentru Siguranta Alimentelor.

Societatea din Republica Moldova, reprezentata prin caricaturi

Societatea dezbinata din Republica Moldova a fost reflectata printr-o serie de caricaturi realizate de studentii Academiei de Arte din Chisinau. Expozitia oglindeste in mod ironic problemele economice, sociale, politice si etnice ale tarii. Studentii care au realizat lucrarile sustin ca umorul este singura solutie pentru a depasi situatiile tragice.

Gabriel Oprea, la intalnirea cu ministrul de Interne din Republica Moldova: Combaterea criminalitatii organizate transfrontaliere ramane o prioritate pentru cele doua ministere (VIDEO)

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea l-a primit joi la bucuresti pe omologul sau moldovean, Oleg Balan. in cadrul unei conferinte de presa comune, sustinuta lsa sediul MAI, Gabriel Oprea a precizat ca una dintre.

Rusia a anulat embargoul la fructe pentru mai multe companii din Republica Moldova

Agentia Nationala pentru Siguranta Alimentelor ANSA) a anuntat ca autoritatile de la Moscova au permis mai multor companii autohtone sa reia livrarea fructelor pe piata rusa.

Retea care racola tinere pentru prelevare de ovule, ANIHILATA in Republica Moldova

Autoritatile moldovene au anuntat ca au anihilat o grupare care racola tinere din Republica Moldova, pe care le ducea in Turcia si apoi in Ciprul de Nord, pentru a le fi prelevate ovulele.

Ciudateniile alegerilor din Republica Moldova: hipnoza in masa, detectorul de minciuni si referendum pentru mutarea capitalei

Cetatenii Republicii Moldova isi aleg duminica reprezentantii in administratia locala pe fondul instabilitatii guvernamentale si incertitudinilor economice si politice. in actuala campanie au aparut tot felul de povesti bizare: alegatori hipnotizati, solicitarea de verificare a candidatilor cu detectorul de minciuni si chiar cererea de mutare a capitalei.

incalcarile constatate in alegerile locale din Republica Moldova

In timpul campaniei pentru alegerile locale a fost constatat un numar foarte mare a incalcarilor comise de concurentii electorali, afirma reprezentantii Asociatiei Promo-Lex. De asemenea, in perioada 21 mai-10 iunie concurentii politici si-au intensificat activitatea, iar campania a fost mai dinamica din punct de vedere a activitatilor cu caracter electoral.

Divizarea alor nostri o constanta a vietii politice din Republica Moldova

Cele intamplate alaltaieri, duminica, 7 iunie, in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau i-au intristat, cred, pe multi dintre cei care doresc binele Republicii Moldova adica pastrarea directiei pro-occidentale a acesteia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2748 seconds )