Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia vrea reluarea fabricarii uneia dintre cele mai de temut arme

Antena3 Antena3,
Rusia vrea reluarea fabricarii uneia dintre cele mai de temut arme

Ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu, a cerut, joi, reluarea productiei de bombardiere strategice supersonice de tip Tu-160, relateaza Mediafax. in urma unei vizite la uzina aeronautica de la Kazan, Serghei. continuă pe Antena3

Viata in Nepal inainte de cutremur. Dificultatile uneia dintre cele mai sarace tari de pe planeta

Cotidianul francez Le Monde publica miercuri, in editia electronica, un amplu material despre situatia economica a Nepalului, subliniind dificultatile cu care se confrunta tara chiar inainte de cutremurul de.

Halep, o stea tot mai mare: Simona a ajuns pe coperta uneia dintre cele mai importante reviste din lumea tenisului

Cu trei turnee castigate in 2015 si cu doua semifinale jucate la Miami si la Stuttgart, constanteanca de 23 de ani e printre cele mai mari vedete ale sportului alb.

Impactul incalzirii globale asupra uneia dintre cele mai iubite bauturi

Productia de cafea ar putea fi grav afectata de incalzirea globala, care va duce la reducerea cantitatii pe care o pot produce anumite tari. Astfel, impactul economic ar putea fi grav.

Cele mai frumoase orase din Italia: 5 locuri unice in lume

Italia este una dintre cele mai vizitate tari din lume. Turistii pot alege intre numeroase orase medievale sau care pastreaza urme ale civilizatiei antice romane. adevarul. ro prezinta 5 dintre cele mai frumoase orase din Italia. Oricare dintre acestea poate fi destinatia ideala de vacanta pentru turistul iubitor de cultura si de frumos.

Cele mai frumoase orase din Spania

Spania este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romani, dar si de turisti din intreaga lume, Madrid si Barcelona numarandu-se printre cele mai vizitate orase din Europa. Iata cinci dintre cele mai frumoase orase din Spania, locuri de vis care merita atentia oricarui turist.

Cele mai frumoase sate din Europa

Cele mai frumoase sate din Europa par desprinse parca din filele cartilor de basme cu care am crescut. insa in cazul multor dintre cele mai frumoase sate din Europa, peisajele mirifice au fost deopotriva o binecuvantare si un blestem - afluxul de turisti le-a transformat din oaze de liniste in destinatii fierbinti. Acum, specialistii au intocmit un nou top cu cele mai frumoase sate din Europa.

ANOFM: Peste 21.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti si Cluj, cele mai putine in Bacau

Peste 21. 000 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Arad si Arges, iar cele mai putine in Bacau, Salaj, Mehedinti si Caras-Severin, a anuntat, joi, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4

Am ajuns sa putem face si lista cu cele mai bune telefoane din 2015. Pana la iPhone 6s sau iPhone 7), acestea sunt cele mai bune pe care Android le are. De asemenea, asteptam primele modele cu Windows 10, dar iata ce poti alege ca sa ai un telefon de top inca din aceasta primavara [] Cele mai bune telefoane din 2015: De la One M9 si Galaxy S6 la ZenFone 2, Huawei P8 si LG G4 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cele mai dulci soiuri de capsuni

Cele mai dulci soiuri de capsuni le includ pe cele Albion, Charlotte, Sasha si Gariguette, fiind ideale consumului simplu, cat si in prepararea celor mai gustoase prajituri sau salate de fructe.

Furios si iute 7 a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei

Filmul Fast and Furious 7/ Furios si iute 7 a depasit ultima pelicula din franciza de succes Harry Potter si a urcat pe cea de-a patra pozitie in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )