Libnet.ro
UNICEF

07:00

Ce s-a ales de sloganul Sa traiti bine! in 10 ani de mandat Basescu

Adevărul Adevărul,
Ce s-a ales de sloganul Sa traiti bine! in 10 ani de mandat Basescu

Adevarul va prezinta o fotografie a celor doua mandate ale presedintelui Traian Basescu, asa cum au fost ele, cu bune si cu rele. Duminica, 21 decembrie, este ultima zi a lui Basescu la Cotroceni. continuă pe Adevărul

10 ani sub Basescu. Ce a pierdut si ce a castigat economia Romaniei in perioada 2004-2014

Peste doua zile, mandatul presedintelui Basescu se incheie in mod oficial, dupa 10 ani in care acesta s-a aflat la carma Romaniei. Sa ne uitam putin la ce s-a petrecut in economie in perioada 2004-2014, analizand strict din punct de vedere economic evolutia tarii noastre. Istoria economiei moderne a Romaniei va retine faptul ca in timpul mandatelor lui Traian Basescu Romania a aderat la Uniunea Europeana 2007), a trecut prin criza economica globala si a amanat adoptarea monedei europene programata pentru 2014), lasand acest ambitios proiect, mostenire lui Klaus Johannis. Au existat in tot acest timp 2004-2014) performante economice notabile, asa cum au existat gesturi economice discutabile vezi cazul taierilor de salarii din 2010). Dar sa vedem de unde porneam atunci si unde suntem acum.

10 ani pierduti?

Scurt bilant despre cei 10 ani in care am fost condusi de Traian Basescu. ECONOMIA? in 10 ani, presedintele Basescu a avut putin timp in care s-a manifestat asa cum si-a dorit in economie.

Medicii vasluieni incearca sa salveze un copil de 10 ani, cazut intr-o fosa septica

Un copil in varsta de 10 ani din localitatea Gusitei, comuna Dimitie Cantemir a cazut astazi in fosa septica aflata in curtea locuintei. Incidentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112, de catre parinti copilului alertati de tipetele acestuia.

Cat de mult s-a dezvoltat Romania in ultimii 10 ani si unde ne indreptam in urmatorii 5 ani

Sunt la un moment de bilant. Nu numai pentru ca se termina anul 2014, cand implinim 25 de ani de la revolutie, dar si pentru ca s-a incheiat sau a inceput) un nou ciclu electoral, iar in noiembrie 2014 mesajul publicului a fost unul fara echivoc. O sa incerc sa aplic in acest articol modelul de dezvoltare ce a caracterizat democratiile liberale in ultimii 50 100 de ani si anume pe cei trei piloni: democratie, stat puternic si domnia legii.

Apple iese basma curata dintr-un proces de peste 10 ani

Apple a iesit castigator intr-un proces legat de felul in care iPod-urile companiei ruleaza muzica achizitionata din alte surse decat iTunes; acesta este unul dintre cele mai lungi procese in care a fost implicata compania americana, aceasta.

Subiectele Zilei: Cine este judecatoarea care decide soarta lui Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani inchisoare in dosarul ICA; Talpes: Schimbarile din '89 au fost facute cu sprijinul si la initiativa Moscovei; Buget 2015. Generozitate pentru baroni si bi

Cine trebuia sa salveze echipajul SMURD? Barca nu avea cheie, Mazare da vina pe iarna, iar o echipa a fost oprita de . lege. A trecut mai. Cazanciuc: Peste 10. 000 de locuri, deficitul din penitenciare. Nu se poate construi o noua inchisoare. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )