Libnet.ro
UNICEF

17:30

De ce s-a prabusit Simona Halep in setul decisiv de la Miami

Antena3 Antena3,
De ce s-a prabusit Simona Halep in setul decisiv de la Miami

Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita in sferturile de finala de la Miami, dupa un meci pe care l-a avut in mana cu Johanna Konta, scrie Ziare. com. Sportiva noastra a afirmat ca nu interventia fostului ei. continuă pe Antena3

Simona Halep se califica in optimile de la Miami dupa o victorie frumoasa contra estonienei Anett Kontaveit, scor 6-3, 6-0

Jucatoarea din Constanta s-a impus in mai putin de o ora de joc, scor 6-3, 6-0, in fata jucatoarei din Estonia, Anett Kontaveit, ocupanta locului 112 in clasamentul WTA si s-a calificat in optimile turneului de la Miami, unde o va intalni pe australianca Samantha Stosur, favorita 14 a turneului.

CTP a stiut ca Halep va pierde cu Konta: de ce nu s-a uitat la setul decisiv si cum a analizat eliminarea de la Miami

Simona Halep 5 WTA) a facut cel mai bun turneu din 2017, insa a parasit competitia in sferturi, chiar daca, la un moment dat, parea ca e in controlul partidei. Romanca a servit chiar pentru meci, dar de aici incolo a urmat prabusirea ei.

WTA Miami: Simona Halep - Samantha Stosur 4-6; 7-5; 6-2/ De la agonie la extaz, de la mediocru la tenis de calitate/ Sferturi cu Johanna Konta

Simona Halep a trecut greu, in trei seturi, scor 4-6; 7-5; 6-2, de australianca Samantha Stosur, in optimile turneului WTA de la Miami. Stosur a avut meciul in mana, a castigat primul set si conducea in al doilea cu 5-2, dar Halep a avut o noua revenire de senzaie, a jucat din ce in ce mai bine si a castigat setul cu 7-5. Stosur s-a blocat psihic dupa ratarea unei sanse uriase, iar Halep a defilat in decisiv. Urmeaza un sfert de finala extrem de dificil impotriva britanicei Jihanna Konta.

Deja vu. Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Miami Open, fiind invinsa in setul decisiv de catre Johanna Konta

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 7), 6-2, de jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Miami Open. Calificarea in sferturi este recompensata la Key Biscayne cu un premiu de 146. 575 de dolari si cu 215 puncte WTA.

Simona Halep, dupa victoria cu Samantha Stosur: Am fost putin norocoasa, am salvat o minge de meci, dar am si luptat pentru revenire

Cand totul parea incheiat 6-4, 5-2 pentru adversara), SimonaHalep a intors soarta meciului disputat cu Samantha Stosur,calificandu-se in sferturile turneului WTA de la Miami 4-6, 7-5, 6-2).'Am fost putin norocoasa, dar am si luptat pentru revenire', a precizatHalep. La 5-4, in setul doi, Simona a salvat o minge de meci.

VIDEO Discutie tensionata intre Simona Halep si Darren Cahill: Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol

Simona Halep si Darren Cahill, antrenorul sau, au fost protagonistii unor momente extrem de tensionate in timpul meciului cu britanica Johanna Konta, din sferturile de finala ale turneului de la Miami. Dupa ce a pierdut dramatic setul al doilea, Halep a avut o stare foarte nervoasa si i-a reprosat tehnicianului australian ca ii cere prea mult. Lipsita de orice urma de incredere in fortele sale, jucatoarea aflata pe locul 5 mondial a afirmat: 'Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol. Am facut doua duble greseli, doua duble greseli in tie-break si am ratat toate mingile.

​VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului 'Premier Mandatory' de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2.

VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2.

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 7), 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )