Libnet.ro
UNICEF

18:30

​VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Hotnews Hotnews,
 ​VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului 'Premier Mandatory' de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2. continuă pe Hotnews

VIDEO Cum a reusit Simona Halep sa piarda un meci pe care l-a avut in mana - Revenire de senzatie pentru Johanna Konta

Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Miami, dupa ce a pierdut dramatic meciul cu britanica Johanna Konta. Numarul 5 WTA a condus cu 1-0 la seturi, a revenit spectaculos de la 0-3 in setul al doilea, pentru ca apoi sa aiba sansa de a inchide partida, servind pentru victorie la 5-4. Johanna Konta a avut insa forta de a intoarce soarta meciului si s-a impus cu 3-6, 7-67), 6-2.

VIDEO Rezumatul unui meci fabulos. Simona Halep a intors partida cu Samantha Stosur de la 4-6, 2-5 si s-a calificat in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit un meci fantastic in aceasta noapte si s-a calificat in sferturile de finala de la Miami Open.

​VIDEO Condusa cu 6-4 si 5-2, Simona Halep a revenit incredibil si a castigat meciul cu Samantha Stosur

Simona Halep a avut un meci cu o evolutie incredibila impotriva jucatoarei Samantha Stosur: condusa cu 1-0 la seturi si cu 5-2 in al doilea, numarul 5 WTA a revenit miraculos, a salvat o minge de meci, a intors soarta disputei si s-a calificat in sferturile turneului 'Premier Mandatory' de la Miami 4-6, 7-5, 6-2). Cum a fost posibil? Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

Simona Halep, dupa victoria cu Samantha Stosur: Am fost putin norocoasa, am salvat o minge de meci, dar am si luptat pentru revenire

Cand totul parea incheiat 6-4, 5-2 pentru adversara), SimonaHalep a intors soarta meciului disputat cu Samantha Stosur,calificandu-se in sferturile turneului WTA de la Miami 4-6, 7-5, 6-2).'Am fost putin norocoasa, dar am si luptat pentru revenire', a precizatHalep. La 5-4, in setul doi, Simona a salvat o minge de meci.

De ce s-a prabusit Simona Halep in setul decisiv de la Miami

Simona Halep a vorbit despre eliminarea suferita in sferturile de finala de la Miami, dupa un meci pe care l-a avut in mana cu Johanna Konta, scrie Ziare. com. Sportiva noastra a afirmat ca nu interventia fostului ei.

Simona Halep - Johanna Konta, cu streaming live pe Betano TV

Simona Halep are un traseu excelent la Miami, iar miercuri ataca semifinalele intr-un meci care se poate viziona cu streaming live pe internet.

Simona Halep intoarce spectaculos scorul de la 4-6, 2-5, cu Samatha Stosur si se califica in sferturi, la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open. Halep a fost condusa cu 4-6, 2-5 si la scorul de 4-5, in al doilea set, a salvat o minge de meci.

VIDEO Discutie tensionata intre Simona Halep si Darren Cahill: Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol

Simona Halep si Darren Cahill, antrenorul sau, au fost protagonistii unor momente extrem de tensionate in timpul meciului cu britanica Johanna Konta, din sferturile de finala ale turneului de la Miami. Dupa ce a pierdut dramatic setul al doilea, Halep a avut o stare foarte nervoasa si i-a reprosat tehnicianului australian ca ii cere prea mult. Lipsita de orice urma de incredere in fortele sale, jucatoarea aflata pe locul 5 mondial a afirmat: 'Ceri prea mult. Asta e caracterul meu. Am un joc ridicol. Am facut doua duble greseli, doua duble greseli in tie-break si am ratat toate mingile.

Simona Halep, despre infrangerea din meciul cu Johanna Konta: Am ajutat-o, i-am dat un impuls ca meciul nu e terminat in favoarea mea

Simona Halep s-a oprit in sferturile de finala ale turneului de la Miami, dupa ce a fost invinsa in trei seturi de britanica Johanna Konta, insa jucatoarea aflata pe locul cinci mondial s-a declarat multumita de parcursul sau. Halep a precizat ca greselile pe care le-a comis si lipsa de concentrare in momentele importante au ajutat-o pe adversara sa. 'Am ajutat-o, i-am dat un impuls ca meciul nu e terminat in favoarea mea', a spus Halep.

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )