Libnet.ro
UNICEF

09:15

Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, invinsa in sferturile de finala a turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a fost invinsa, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami, de britanica Johanna Konta cu 3-6, 7-6 7), 6-2. continuă pe România Liberă

Simona Halep, in sferturile turneului WTA de la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, astazi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open.

Simona Halep, eliminata din turneul de la Miami

Simona Halep a pierdut in sferturile turneului de la Miami, in fata britanicei Johanna Konta. Desi a inceput bine partida, Halep a terminat meciul in genunchi, fiind fara replica in .

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

Deja vu. Simona Halep a ratat calificarea in semifinalele Miami Open, fiind invinsa in setul decisiv de catre Johanna Konta

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 3-6, 7-6 7), 6-2, de jucatoarea britanica Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Miami Open. Calificarea in sferturi este recompensata la Key Biscayne cu un premiu de 146. 575 de dolari si cu 215 puncte WTA.

Simona Halep, dupa victoria cu Samantha Stosur: Am fost putin norocoasa, am salvat o minge de meci, dar am si luptat pentru revenire

Cand totul parea incheiat 6-4, 5-2 pentru adversara), SimonaHalep a intors soarta meciului disputat cu Samantha Stosur,calificandu-se in sferturile turneului WTA de la Miami 4-6, 7-5, 6-2).'Am fost putin norocoasa, dar am si luptat pentru revenire', a precizatHalep. La 5-4, in setul doi, Simona a salvat o minge de meci.

Simona Halep joaca duminica noaptea in turul al treilea de la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, o va va intalni luni, de la ora 02,30, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al Miami Open .

Simona Halep joaca in prime-time la Miami: organizatorii au anuntat ora meciului din sferturi cu Konta

Dupa ce ultimele ei doua partide s-au disputat mult dupa miezul noptii, de aceasta data, Simona Halep 5 WTA) va putea fi urmarita live de fanii ei din tara.

Simona Halep - Johanna Konta, cu streaming live pe Betano TV

Simona Halep are un traseu excelent la Miami, iar miercuri ataca semifinalele intr-un meci care se poate viziona cu streaming live pe internet.

Miami Open: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a invins-o pe jucatoarea australiana Samantha Stosur, cu 4-6, 7-5, 6-2.

LIVETEXTSimona Halep castiga primul set al disputei cu JohannaKonta, in sferturile de finala de la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, evolueaza impotriva jucatoarei britanice Johanna Konta, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala aleturneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )