Libnet.ro
UNICEF

14:00

S-au petrecut minuni de sarbatori. Mos Craciun a ajuns si in padurea de la Jupiter, la familia care traieste intr-o cocioaba, fara lumina si apa potabila

Adevărul Adevărul,
S-au petrecut minuni de sarbatori. Mos Craciun a ajuns si in padurea de la Jupiter, la familia care traieste intr-o cocioaba, fara lumina si apa potabila

O minune s-a petrecut de sarbatori: Mos Craciun a ajuns si la oamenii care locuiesc in padurea din Jupiter, a caror poveste v-a fost relatata de ziarul Adevarul. Mai mult decat atat, o familie care locuieste in fostele grajduri a mers sa ajute alti oameni. continuă pe Adevărul

FOTO Serbare cu emotii. Cu tolba plina de daruri, Mos Craciun a ajuns la cei mai cuminti prescolari

Mos Craciun a ajuns si la prescolarii din cadrul grupei mici B de la Gradinita nr. 30 Mugurel din Oradea. Cei mici s-au pregatit sa-l intampine pe batranul cu barba alba si tolba plina de daruri cum au stiut ei mai bine. Au pregatit o serbare plina de emotii pentru cei mici, educatori si parinti deopotriva.

Mos Craciun fumeaza iarba: o reclama de Sarbatori starneste controverse

O farmacie care vinde marijuana cu uz medical din San Pedro, Los Angeles, a starnit nemultumiri in randul localnicilor dupa ce si-a decorat vitrinele cu desene care, printre altele, il infatiseaza pe Mos Craciun fumand un joint.

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

Vine, vine Mos Craciun. Jandarmii, incarcati cu daruri pentru copiii nevoiasi din Obor

Jandarmii calaraseni s-au mobilizat de sarbatori pentru a face mici bucurii copiilor sarmani. Militarii s-au alaturat campaniei umanitare Vine, vine Mos Craciun si au dus daruri in Oborul Nou, cartierul cel mai sarac al Calarasiului.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Caravana lui Mos Craciun, bucurie pentru sute de copii dintr-o localitate vranceana

Copiii dintr-o localitate din Vrancea s-au intalnit mai devreme cu Mos Craciun. Un tanar si-a dorit sa ii faca fericiti pe toti copiii din comuna, asa ca s-a imbracat in Mos Craciun si a batut din.

Pepe si-a dus fetita in vizita la Mos Craciun! Ce mare a crescut Maria!

Pepe a dus-o pe micuta Maria, fetita lui de doi ani si jumatate, sa-l cunoasca pe Mos Craciun. Aceasta a fost extrem de incantata de intalnirea pe care celebrul ei tata a imortalizat-o in cateva fotografii de colectie.

VIDEO Mos Craciun a salvat un barbat dintr-un incendiu

Un pompier imbracat ca Mos Craciun i-a oferit unui australian cel mai frumos cadou atunci cand l-a salvat dintre-un incendiu. Pompierul Nick Carey era imbracat in Mos Craciun in timpul unui eveniment caritabil cand a vazut fumul care se ridica din partea de sus a unei proprietati din Rutherford, New South Wales, relateaza The Independent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )