Libnet.ro
UNICEF

09:15

Caravana lui Mos Craciun, bucurie pentru sute de copii dintr-o localitate vranceana

Antena3 Antena3,
Caravana lui Mos Craciun, bucurie pentru sute de copii dintr-o localitate vranceana

Copiii dintr-o localitate din Vrancea s-au intalnit mai devreme cu Mos Craciun. Un tanar si-a dorit sa ii faca fericiti pe toti copiii din comuna, asa ca s-a imbracat in Mos Craciun si a batut din. continuă pe Antena3

Mos Craciun primit azi un sprijin serios de la jandarmi pentru a ajunge mai repede la cateva zeci de copii defavorizati

Luptatorii Detasamentului Mobil al jandarmeriei galatene au fost informati ca din cauza volumului mare pe are il avea sacul, Mos Craciun nu poate ajunge mai repede la copiii defavorizati de la Fundatia impreuna. Totusi, cu ajutorul jandarmilor, Mosul a reusit sa ajunga la copii , incarcat cu daruri, oferindu-le chiar daca pentru o ora, o clipa de bucurie si fericire.

FOTO Atentie! Pe peronul 1, din directia Satu Mare, soseste Mos Craciun. Sute de copii l-au asteptat pe batranul cu barba alba in Gara din Oradea

Sute de copii insotiti de parinti l-au asteptat cu nerabdare pe Mos Craciun, la pranz, la Gara si in fata Primariei Oradea. Mosul a sosit cu trenul si a impartit cadouri copiilor care il asteptau, apoi a plecat la plimbare cu trasura prin oras.

FOTO Pompierii din Salaj sunt in relatii bune cu Mos Craciun

Peste 400 de copii ai cadrelor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum Salaj au primit si in acest an cadouri din partea lui Mos Craciun. De cadouri au avut parte si rezidentii Caminului de batrani de la Boghis, vizitati in fiecare an, de sarbatori, de pompieri.

GALERIE FOTO Mobilizare impresionanta pentru copiii orfani sau abandonati care i-au cerut lui Mos Craciun hainute de ocazie

O campanie de adoptie a scrisorilor catre Mos Craciun, scrise de copii orfani si abandonati din Timisoara s-a dovedit un succes. Copiii au reusit prin scrisorile lor emotionante sa mobilizeze oameni, care au adoptat scrisorile copiilor, iar micutii se pot bucura de cadourile cerute.

FOTO Mobilizare impresionanta pentru copiii orfani sau abandonati care i-au cerut lui Mos Craciun hainute

O campanie de adoptie a scrisorilor catre Mos Craciun, scrise de copii orfani si abandonati din Timisoara, s-a dovedit un succes. Copiii au reusit prin scrisorile lor emotionante sa mobilizeze oameni, care au adoptat scrisorile copiilor, iar micutii se pot bucura de cadourile cerute.

Mos Craciun la BURSA!

Minunile exista, Mos Craciun a venit pentru a 14-a oara la redactia ziarului BURSA, locul unde are unul dintre cele mai eficiente ateliere ale sale! .

in asteptarea lui Mos Craciun

La acest sfarsit de an, mai mult decat in alte ocazii asemanatoare, romanii par sa-l astepte pe Mos Craciun. Dar poate Mos Craciun da viata viselor pentru un nou an, poate un deceniu si de ce nu, pentru o viata mai buna?.

Mos Craciun, acest Bau-Bau bun

Mos Craciun era, cel putin la mine in sat, un fel de Dumnezeu al copiilor mici. Era omniprezent si atotputernic. Ai spart un pahar? Adio! Nu mai vine Mos Craciun! N-ai mancat tot la masa? Adio! Nu mai vine Mos Craciun!.

Mos Craciun te asteapta maine, in centrul Chisinaului, sa-ti dea cadoul

Mos Craciun exista. Si daca nu crezi in existenta celui mai batran om din lume, poti sa te convingi venind maine in Piata Marii Adunari Nationale, la orele 13. 00, langa Pomul de Craciun, unde va avea loc evenimentul Traseul Magic cu Mos Craciun.

FOTOGALERIE Atelierul lui Mos Craciun se afla in China. Cum arata fabricile in care se fac ornamente festive

De la globuletele si beteala pentru brad, pana la caciulitele Mosului, multe dintre ornamentele cu care ne impodobim casele de Craciun sunt realizate in fabricile din China. Aceste ateliere ale lui Mos Craciun sunt departe de cele imaginate in povesti.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )