Libnet.ro
UNICEF

08:30

Ce s-a aflat acum despre cei doi soti care au creat vaccinul anti-Covid 19. Descoperire uimitoare

Playtech Playtech,
Ce s-a aflat acum despre cei doi soti care au creat vaccinul anti-Covid 19. Descoperire uimitoare

Cei doi oameni de stiinta si-au dedicat viata oncologiei si bolilor infectioase. Ugur Sahin si Ozlem Tureci au petrecut ani de zile la rand incercand sa descopere tratamente de imunoterapie pentru bolnavii de cancer. Ce s-a aflat despre cei doi soti care au creat vaccinul anti-COVID 19 Numai in contextul pandemiei, cercetarile inovatoare ale celor . continuă pe Playtech

Cine a fost primul barbat cu care s-a sarutat Loredana Groza. S-a aflat acum

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul ca Loredana Groza are o casnicie de invidiat. Casatorita de 22 de ani cu Andrei Boancea, jurata de la X Factor este intrebata mai mereu despre cum reusesc cei doi sa fie atat de uniti in ciuda trecerii anilor. Celebra cantareata a sustinut mereu ideea ca sinceritatea .

Dupa 19 ani de casnicie, Liana Stanciu spune adevarul despre relatia ei cu Mita de la Bere Gratis. Ce se intampla intre cei doi acum

Liana Stanciu spune adevarul despre relatia cu Mita de la Bere Gratis. Cum se prezinta povestea lor de dragoste si ce se intampla intre ei? Acestia au implinit 19 ani de casnicie. Liana Stanciu, detalii despre casnicia cu Mita de la Bere Gratis Liana Stanciu e unul din cei mai apreciati oameni din televiziune, cu .

Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion. Primele imagini cu cei doi impreuna

Razvan Simion si noua sa iubita au fost surprinsi in amiaza mare pe strazile din Bucuresti. Aceasta este pentru prima data cand fanii matinalului de la Antena o pot observa in detaliu pe cea care ii incalzeste acum sufeltul. Cum arata noua iubita a lui Razvan Simion Matinalul de la Antena nu prea a stat .

Simona Halep si Darren Cahill au facut planurile de viitor! Ce au stabilit cei doi

Simona Halep a anuntat luni ca este suta la suta recuperata dupa ce a fost infectata cu noul coronavirus. Iar Darren Cahill nu i-a lasat prea mult timp liber dupa vestea primita. Antrenorul australian i-a amintit, mai in gluma, mai in serios, ca trebuia sa reia pregatirile. Discutia dintre cei doi a avut loc pe .

Cine este fiica lui Vladimir Gaitan. E tot actrita: cei doi au jucat impreuna la teatru

Vladimir Gaitan a murit marti, fiind grav bolnav. Actorul era acasa la pat de mai multe luni de zile. in luna aprilie el a refuzat sa mai stea internat in spital, dorindu-si sa petreaca ultima perioada din viata alaturi de familie. Fiica lui Vladimir Gaitan este tot actrita Actorul avea doi copii, un fiu stabilit .

Ultimul interviu dat de Vladimir Gaitan. Ce a spus despre boala crunta prin care trecea si ce le-a transmis copiilor

In aceasta seara teatrul si cinematografia romaneasca este mai saraca. Actorul Vladimir Gaitan s-a stins din viata, dupa o lupta crancena cu o boala care l-a macinat de cativa ani. Ultimii ani din viata si i-a dus cu greu, incercand sa treaca peste boala crunta de care suferea. Vladimir Gaitan si ultimul interviu De-a lungul .

Artistul de muzica populara Radu Ille, despre momentele dificile prin care a trecut cand a fost infectat cu Covid-19: Nu a fost deloc usor. Nu-l desconsiderati pe nenorocitul asta

Interpretul de muzica populara Radu Ille a fost unul dintre artistii care a fost infectat cu Covid-19. Acesta a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut. Nu am putut povesti nimanui, dar s-a.

Tu ce vezi prima data in poza? Raspunsul iti dezvaluie un lucru nestiut pana acum despre tine (FOTO)

Cand ai vazut pentru prima data poza, ce ai observat mai intai, buzele, copacii sau radacinile? in functie de raspunsul pe care il vei da, vei afla ceva inedit despre personalitatea ta. Hermann.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )