Libnet.ro
UNICEF

08:46

S-a aflat acum! Ei sunt primii romani care vor beneficia de vaccinul anti Covid-19

Playtech Playtech,
S-a aflat acum! Ei sunt primii romani care vor beneficia de vaccinul anti Covid-19

Pandemia COVID-19 a avut un impact asupra vietii a milioane de oameni si a adus economia globala in pragul unei depresii profunde in doar cateva luni. Aceasta criza a stimulat, de asemenea, o cursa fara precedent pentru a dezvolta un vaccin. in prezent, 30 de vaccinuri fac deja studii clinice la om, dintre care opt . continuă pe Playtech

Cine sunt primii oameni care vor beneficia de vaccinul anti COVID-19 in Romania

Romania va beneficiain prima transa, de aproximativ 1. 000 de vaccinuri anti Covid-19, atunci cand vor putea sa fie administrate oamenilor,prin intermediul Comisiei Europene. Ministrul.

S-a aflat acum! De ce nu au romanii afaceri. Astea sunt obiceiurile proaste care ii impiedica sa se imbogateasca

Toata lumea isi doreste sa se imbogateasca peste noapte. Romanii, insa, nu au succes in afaceri. Iata ce ii impiedica pe acestia sa faca averi. Motivul pentru care romanii nu au afaceri profitabile Daca te uiti cu jind la miliardarii lumii, este bine de stiut ca acestia nu ar fi reusit sa stranga averi colosale .

Iulia Vantur a patit-o grav in relatia cu Salman Khan. E ingrozitor ce a aflat acum: mai rau nu se putea

Relatia dintre romanca Iulia Vantur si indianul Salman Khan dureaza de cativa ani, motiv pentru care multi dintre cei care ii urmaresc se intreaba de ce actorul nu o cere in casatorie. De curand, vedeta a aflat ca partenerul ei este, de fapt, casatorit si are si doi copii. Mai multe detalii, in continuare. Lovitura .

America NU se implica in dezvoltarea unui vaccin anti-covid-19. S-a aflat acum: cine e de vina pentru aceasta decizie istorica

Guvernul SUA a declarat ca nu va participa la o initiativa globala de dezvoltare, fabricare si distribuire echitabila a unui vaccin pentru Covid-19, deoarece efortul este condus de Organizatia Mondiala a Sanatatii. Casa Alba da vina pe rolul OMS si al Chinei Facilitatea de acces global la vaccinurile Covid-19 Covax) este un plan dezvoltat de .

Bani mai multi pentru producatorii romani care vand aceasta leguma. Anunt important pentru toti cultivatorii

Producatorii de rosii care au reusit sa isi culeaga recoletele mai tarziu au incasat bani mai multi. Managerul regional al Malagrow considera ca agricultorii care aplica practici profesionale si amana perioada recoltarii in acest an vor obtine un profit suplimentar considerabil datorita preturilor de producator substantial mai mari. Se anunta bani mai multi pentru producatorii .

Horoscopul dragostei septembrie 2020. Zodiile care vor cunoaste oameni noi

Prima luna a toamnei lui 2020 este incarcata de aspecte astrale, iar cele mai multe dintre ele sunt dinamizante. Pentru nativii care incearca sa intoarca norocul in favoarea lor in a doua parte a acestui an, vor exista multe oportunitati in acest sens, dar vor exista si persoane pentru care aceste configuratii astrale pot fi .

Comoara ascunsa din Muntii Buzaului. Ce au descoperit niste romani care au ajuns aici

Cativa romani au descoperit o adevarata comoara pe care multi nu au reusit sa o vada. Oamenii au impartasit imaginile surprinse in Muntii Buzaului cu toata lumea. Ce comoara au gasit niste romani in Muntii Buzaului? Romania ascunde multe frumuseti pe care insasi locuitorii ei nu le-au vazut in fata ochilor. Un peisaj superb se .

Raluca Turcan: Guvernul Orban va creste in mod cert alocatiile cu 20%. Septembrie e luna in care vor veni si pensiile majorate, si alocatiile marite

Guvernul Orban va majora in mod cert alocatiile cu 20%, sustine vicepremierul Raluca Turcan, care a precizat ca septembrie este luna in care vor veni si pensiile crescute, si alocatiile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )