Libnet.ro
UNICEF

23:45

S-a aflat CAND va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC! Detalii despre PROFETIA care iNGROZESTE toata tara

B1 B1,
S-a aflat CAND va avea loc CUTREMURUL APOCALIPTIC! Detalii despre PROFETIA care iNGROZESTE toata tara

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Dupa scrierile lui,. continuă pe B1

Festivalul national de muzica usoara Mamaia revine dupa 9 ani de pauza. Cand va avea loc o noua editie

Dupa o intrerupere de noua ani, Festivalul national de muzica usoara Mamaia se pregateste sa-si redeschida din nou portile. O noua editie ar urma sa aiba loc in aceasta toamna. Festivalul national de muzica usoara Mamaia reinvie Vesti bune pentru iubitorii de muzica usoara! Dupa o pauza de noua ani, dupa noua ani de la .

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei. Cand va avea loc ceremonia

Simona Halep va fi decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Decretul a fost semnat, astazi 26 iulie, de presedintele Klaus Iohannis, iar ceremonia se va desfasura saptamana viitoare la Palatul Cotroceni. Simona Halep va primi Steaua Romaniei Simona Halep urmeaza sa fie decorata cu Steaua Romaniei, marti, la Palatul Cotroceni. Astfel, .

Simona Halep, decorata cu Ordinul National Steaua Romaniei de Iohannis. Cand va avea loc ceremonia

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de decorare a jucatoarei de tenis Simona Halep cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de cavaler, urmand ca ceremonia de decorare sa aiba loc marti.

Presedintele Iohannis o va decora pe Simona Halep intr-o ceremonie care va avea loc marti

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat, vineri, decretul de decorare a Simonei Halep, primul roman care castiga turneul de tenis de la Wimbledon, cu Ordinul National Steaua Romaniei in grad de Cavaler. Ceremonia de decorare va avea loc marti, de la ora 12:00, la Palatul Cotroceni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )