Libnet.ro
UNICEF

09:15

S-a decis: Mai putini bani la pensii pentru romani, cu noua metoda de calcul a pensiilor

B1 B1,
S-a decis: Mai putini bani la pensii pentru romani, cu noua metoda de calcul a pensiilor

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca noua lege a pensiilor, care va fi supusa dezbaterii, va tine cont de principiul contributivitatii, va indrepta inechitatile istorice. continuă pe B1

Noua metoda de CALCUL a PENSIILOR in Romania: Cine va primi de acum inainte MAI PUTINI BANI...

Liviu Dragnea a venit cu noi detalii despre Legea pensiilor. Noul act normativ va intra in dezbatere in august si vizeaza indreptarea inechitatilor istorice dintre pensionari, a declarat recent liderul.

Anunt TERIBIL pentru pensionarii romani: Pana cand mai sunt bani de pensii

Fata de aceeasi data a anului trecut, statisticile Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) indica o crestere cu 11% a cuantumului activelor fondurilor de pensii private facultative la finalul lunii mai.

Bani americani pentru scutul de la Deveselu

Congresul SUA a aprobat, vineri, bugetul pentru anul viitor, in care o majorare importanta este alocata Initiativei de Descurajare Europeana, pentru care sunt prevazuti 6,5 miliarde de dolari, cu 1,7 miliarde mai mult fata de anul curent.

Vrei sa atragi mai multi bani in viata ta? Ajuta-te de Feng Shui: ia o laveta si fa acest ritual

Principiile Feng Shui pot influenta energiile celor mai importante aspecte ale vietii. Fie ca este vorba de sanatate sau abundenta, simbolurile chinezesti ne pot ajuta in toate domeniile vietii. Puteti.

Joburi in strainatate pentru romani. Ce specialisti se cauta

Angajatorii din 13 state europene ofera peste 2. 100 de locuri de munca pentru romanii care sunt dispusi sa munceasca in straintate.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )