Libnet.ro
UNICEF

05:30

S-A TERMINAT! ALEX VELEA a facut ANUNTUL SOC dupa SASE ANI de RELATIE cu ANTONIA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

B1 B1,
S-A TERMINAT! ALEX VELEA a facut ANUNTUL SOC dupa SASE ANI de RELATIE cu ANTONIA! NU SE MAI POATE FACE NIMIC

Alex Velea si Antonia formeaza un cuplu de sase ani! impreuna au doi baietei minunati! De curand, Alex si-a luat toti fanii prin suprindere! Cantaretul a vorbit, intr-un vlog, despre viata de familie si. continuă pe B1

Petre Roman, in LACRIMI! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu fostul premier!

La aniversarea a 10 ani de la casatorie, sotia lui Petre Roman, interpreta Silvia Chifiriuc, a scris un mesaj emotionant pe contul de socializare, in care ii multumeste pentru cei mai frumosi ani din viata.

CUTREMUR monden! ANTONIA, prinsa in fapt! A facut-o in absenta lui ALEX VELEA! ASTA e bomba anului (GALERIE FOTO)

Filmarile pentru noul sezon Asia Express a cauzat despartirea temporara a lui Alex Velea de frumoasa lui partenera Antonia. Cantaretul a parasit Romania si va petrece cateva luni in Asia unde.

E complet DEZBRACATA, iar ALEX VELEA iI ATINGE SANII! ANTONIA, in LACRIMI! FOTOGRAFIA a fost facuta PUBLICA!

Antonia ii simte enorm lipsa lui Alex Velea, care se afla acum la mii de kilometri distanta de Romania. El este unul dintre concurentii din acest sezon al show-ului Asia Express, unde cantaretul face echipa.

Ce fac Antonia si Alex Velea, imediat ce lasa copiii la gradinita. Artista a recunoscut tot

Antonia, Alex Velea si cei doi copii ai lor sunt una dintre cel emai iubite familii din showbiz-ul de azi. Cu toate ca cei doi sunt artisti, asa ca au un timp foarte scurt in care sa se ocupe de ei, au grija ca de fiecare data sa-si aloce cateva momente de liniste si relaxare.

CE PERVERSI... Cum FAC DRAGOSTE Antonia si Alex Velea! Ce sunete DE ANIMAL scoate focoasa cantareata cand are ORGASM... (GALERIE FOTO DEOCGEATA)

Antonia si Alex Velea traiesc o frumoasa poveste de dragoste de mai mult timp, cei doi alcatuind unul din cele mai hot cupluri din showbizul romanesc. VEZI AICI GALERIA FOTO Recent, in cadrul unui interviu,.

Cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net, de Black Friday. Chiar ea a facut anuntul

Black Friday 2019 vine cu numeroase oferte tentante pentru cumparatori. Multe haine, aparatura, costuri putine. in acest context, intrebarea care se ridica este cu cat se vinde Bianca Dragusanu, pe net. Vedeta a spus totul, la Antena 1. Cu cate se vine Bianca Dagusanu, pe net, de Black Friday? Bianca Dragusanu si Alex Bodi se .

Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile anormale inregistrate. ANM tocmai a facut anuntul

Specialistii ANM au anuntat prognoza pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea dupa temperaturile normale inregistrate? Prognoza meteo pentru a doua parte a lunii noiembrie. Ce se intampla cu vremea? in Romania, vremea se va raci incepand din data de 13 noiembrie 2019, potrivit anuntului facut de specialistii de la .

Primele sanctiuni in cazul Caracal. Noul ministru de Interne a facut anuntul: Voi semna!

Vor fi luate primele masuri in cazul Caracal, in ceea ce priveste sanctionarea politistilor care au intervenit defectuos, in locuinta lui Gheorghe Dinca, pentru a o salva pe Alexandra Macesanu. Anuntul a fost facut de curand, de catre noul ministru de Interne, Marcel Vela. Primele sanctiuni in cazul Caracal Cazul Caracal a ingrozit Romania si .

INCREDIBIL: Asa arata ANTONIA acum! Nici Alex Velea nu a mai recunoscut-o (FOTO)

Una dintre cele mai sexy brunete din showbiz a facut pasul spre tabara blondelor. Antonia si-a schimbat look-ul pentru un videoclip semnat Lino Golden. Artista a postat pe pagina de Instagram o fotografie in.

NUCLEARA mondena! Antonia, prinsa in fapt cu INNA! Alex Velea s-a frecat la ochi cand a vazut ce faceau (FOTO)

Celebra cantareata Antonia a oferit imaginea zilei dupa ce a fost vazuta in compania unei alte celebre cantarete, Inna. Cele doua fete au avut parte de o mare surpriza atunci cand au fost amandoua.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )