Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sa-i fie RUSINE lui Radu Banciu pentru CRITICILE pe care i le aduce domnului tovarasului Nicolae Ceausescu. Admiratorii fostului conducator al tarii il CRITICA pe jurnalist

B1 B1,
Sa-i fie RUSINE lui Radu Banciu pentru CRITICILE pe care i le aduce domnului tovarasului Nicolae Ceausescu. Admiratorii fostului conducator al tarii il CRITICA pe jurnalist

Astazi se implinesc 100 de ani de la nasterea lui Nicolae Ceausescu. Desi pentru multi romani perioada comunista este una de trista amintire, sunt si destui nostalgici care ii pastreaz. continuă pe B1

Sa va fie rusine. Silvia Radu se plange ca e hartuita de catre jurnalistii TV8

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, afirma ca jurnalistii postului de televiziune TV8 ar fi venit la domiciliul ei si i-ar fi interogat copilul, in timp ce ea nu se afla acasa. in acest context, primarul a acuzat reprezentantii mass-media de hartuire si de incalcarea normelor deontologice.

Radu Banciu: Cum sa scrie Liviu Dragnea despre Neagu Djuvara? Nu exista diferenta mai mare intre doi romani decat intre ei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu gafa enorma facuta de Liviu Dragnea, care la moartea lui Neagu Djuvara a adresat un mesaj de condoleante in care il numeste.

Radu Banciu, dupa moartea lui Verestoy Attila: Eu l-as declara post-mortem cetatean indezirabil in Romania (VIDEO)

In cadrul rubricii Mortul Zilei: Drujba lui Dumnezeu Verestoy Attila, Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decesul senatorului UDMR si a criticat dur.

Radu Banciu: Viorica Dancila ar fi inceput sa planga dupa ce a fost comparata de CTP cu o specie de maimuta (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in ediatia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu schimbarea de coafura a premierului desemnat Viorica Dancila, schimbare care vine la putin timp dupa ce a fost comparata de Cristian.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )