Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sa va fie rusine. Silvia Radu se plange ca e hartuita de catre jurnalistii TV8

Adevărul Adevărul,
Sa va fie rusine. Silvia Radu se plange ca e hartuita de catre jurnalistii TV8

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, afirma ca jurnalistii postului de televiziune TV8 ar fi venit la domiciliul ei si i-ar fi interogat copilul, in timp ce ea nu se afla acasa. in acest context, primarul a acuzat reprezentantii mass-media de hartuire si de incalcarea normelor deontologice. continuă pe Adevărul

Silvia Radu: Daca acum lucram cu utilaje invechite, e doar din vina liberalilor. Ei au fost ocupati mai mult cu scheme de coruptie

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, a declarat ca motivul pentru care deszapezirea orasului se produce cu tehnica invechita este cauzat de faptul ca liberalii din CMC ar fi corupti si ca timp de zece ani nu au procurat utilaje noi.

Liberalii din CMC o critica pe Silvia Radu pentru cum a organizat deszapezirea

Consilierii Partidului Liberal din Consiliul municipal Chisinau o critica pe Silvia Radu, primar interimar, pentru faptul cum a organizat deszapezirea si spun ca, la o saptamana de la caderea ninsorilor, in oras e dezastru. Liberalii afirma ca in timpul intemperiilor din aprilie anul trecut, primarul suspendat Dorin Chirtoaca a reusit, cu aceleasi resurse, sa deblocheze orasul in mai putin de 24 de ore, transmite IPN.

Silvia Radu, la Iasi: Chiar daca acum suntem doua state, nimeni nu poate nega legatura de sange dintre noi

Primarul interimar de Chisinau, Silvia Radu, a declarat miercuri, 24 ianuarie, la Iasi, unde participa la evenimenteleconsacratecelor10 ani de la semnarea Acordului de infratire intre municipiile Iasi si Chisinau, ca nimeni nu poate nega legatura de sange dintre moldoveni si romani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1942 seconds )