Libnet.ro
UNICEF

08:15

Ce salarii sunt in Politie. Suma totala la care poti ajunge dupa ce iti sunt adaugate si sporurile

Playtech Playtech,
Ce salarii sunt in Politie. Suma totala la care poti ajunge dupa ce iti sunt adaugate si sporurile

Tema salariilor din sistemul bugetar romanesc este un interminabil sir de discutii. Multi contesta salariile mari ale unor segmente din acest sistem. Ceilalti, din interiorul sistemului bugetar, se plang ca sunt mici. Odata cu intrarea in anul 2021, Guvernul Citu anunta inghetarea salariilor. Acest demers a generat un sir de nemultumiri si in randul angajatilor . continuă pe Playtech

Cum arata vila impresionanta a Liei Olguta Vasilescu. Suma pe care primarul Craiovei a platit-o pentru aceasta casa

Lia Olguta Vasilescu se bucura de noi schimbari in viata sa. Aceasta s-a mutat recent intr-o noua locuinta alaturi de sotul sau. Ce suma a platit edilul Craiovei pentru noul imobil de care se bucura acum? Cat a costat noua vila a Liei Olguta Vasilescu? Fostul ministru al Muncii a bagat sume frumusele in noua .

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )