Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce salarii vor avea profesorii din 2019. Si cati mai raman in sistem...

B1 B1,
Ce salarii vor avea profesorii din 2019. Si cati mai raman in sistem...

Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019, daca e sa impartasim optimismul ministrului Muncii. Lia Olguta Vasilescu spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii. continuă pe B1

Ce salarii vor avea profesorii din 2019

Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019. Cel putin asa sustine Lia-Olguta Vasilescu, ministrul Muncii. Concret, oficialul spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii universitari - 693 lei, ajungand la 9. 289 lei. in ceea ce priveste asistentii universitari, ei vor beneficia de o crestere de 141 lei, urmand sa primeasca 3. 700 lei.

Olguta Vasilescu: 1 ianuarie nu va aduce doar cresterea salariului minim, ci si concedieri. Ce salarii vor avea angajati din ministere

Data de 1 ianuarie, stabilita pentru cresterea salariului minim pe economie, poate aduce si o serie de concedieri din randul angajatilor mnisterelor, in special cel al Muncii, a spus ministrul Olguta Vasilescu.

Olguta Vasilescu: 1 ianuarie nu va aduce doar cresterea diferentiata a salariului minim, ci si concedieri. Ce salarii vor avea angajati din ministere

Data de 1 ianuarie, stabilita pentru cresterea salariului minim pe economie, poate aduce si o serie de concedieri din randul angajatilor mnisterelor, in special cel al Muncii, a spus ministrul Olguta Vasilescu.

REVISTA PRESEI 08.11.2018

Adevarul * Ce salarii vor avea profesorii din 2019 Ziarul Adevarul scrie ca Profesorii vor avea lefuri mai mari cu 25% in 2019. Cel putin asa sustine Lia-Olguta Vasilescu, ministrul Muncii. Concret, oficialul spune ca cea mai mare crestere a salariului brut va fi pentru profesorii universitari - 693 lei, ajungand la 9. 289 lei. in ceea ce priveste asistentii universitari, ei vor beneficia de o crestere de 141 lei, urmand sa primeasca 3. 700 lei.

HOROSCOP. Aceste trei zodii trebuie sa aiba mare grija! Vor avea parte de o perioada foarte proasta

Luna Noua a fost la 15 grade in Scorpion miercuri, pe 7 noiembrie. Luna noua este un simbol al noilor inceputuri, insa aceste trei zodii vor avea o perioada grea. TAUR- Luna Noua iti afecteaza zona.

HOROSCOP. Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut

Aceste zodii vor avea parte de tot ce-si doresc. Viata le intoarce binele facut. Trei zodii dau totul pentru cei din jur. Taur Persoanele nascute in zodia Taur au inima buna si sufletul.

Veste soc pentru toti PENSIONARII din Romania: Ce vechime vor avea de azi inainte si cati BANI li se taie din pensie!

Noua lege a pensiilor are un gradmai mare de permisivitate in ceea ce priveste vechime. Poti merge de acum la Casa de Pensii pentru a-ti cumpara anii lipsa din contractul de munca!Chiar daca suna.

Elevii trebuie sa stie asta! Vor avea foarte multe zile libere pana la vacanta de vara

Pe 2 februarie 2019 va incepe vacanta intertrimestriala si se va incheia pe data de 10 a aceleiasi luni. Elevii vor mai avea vacanta de pe 20 aprilie pana pe 5 mai vacanta de primavara. Nici de.

HOROSCOP. Zodiile care vor avea o luna de cosmar. Nimic nu le iese!

Luna noiembrie aduce doar probleme pentru trei semne zodiacale. Iata care sunt cei mai mari ghinonisti ai acestei perioade. HOROSCOP BERBEC - Vei avea o luna de cosmar. Nimic nu iti va merge bine iar.

Anunt urias de la DACIA: Toti soferii romani vor avea acum de profitat!

Dacia a inregistrat in luna octombrie o crestere record a productiei la Mioveni. Astfel, au fost produse 38. 368 vehicule, cu 33% mai multe fata de octombrie anul trecut. Dupa 10 luni, productia uzinei a ajuns.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )