Libnet.ro
UNICEF

07:30

Salariul colosal pe care il avea arhitectul-sef al Bucurestiului. Nicusor Dan l-a dat afara

Antena3 Antena3,
Salariul colosal pe care il avea arhitectul-sef al Bucurestiului. Nicusor Dan l-a dat afara

Nicusor Dan vrea sa faca ordine in istitutiile care apartin de Primaria Capitalei. Noul edil al Bucurestiului a vorbit despre demiterea unor directori, printre care se numara Iordache, seful Directiei Juridice, dar si Stefan Dumitrascu, arhitectul-sef al Bucurestiului. continuă pe Antena3

NICUSOR DAN: Nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a declarat ca nu se va mai intampla ca Primaria Capitalei sa fie un obstacol pentru Ministerul Transporturilor si sa blocheze investitiile pe care aceasta institutie doreste sa le faca in municipiu, conform news. ro.

Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei. Atac subtil la Gabriela Firea

Primarul ales al Bucurestiului Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si Lucian Bode ministrul Transporturilor, au s-au inteles si anunta mari schimbari in Capitala. Nicusor Dan face o noua schimbare la Primaria Capitalei Vineri, Nicusor Dan a anuntat ca, Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor, in situatii de genul celor care .

VIDEO Nicusor Dan: S-a furat mai mult decat la alte alegeri. Sustinerea PNL a fost mai importanta decat a USR-PLUS. Am recunostinta pentru Orban

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a explicat, la Adevarul Live, faptul ca renumararea voturilor in Bucuresti ar fi inutila, pentru ca diferenta e prea mare fata de Gabriela Firea: 30. 000 de voturi. Desi PNL si USR PLUS au majoritate in Consiliul General, Nicusor Dan vrea un parteneriat si cu PMP si nu exclude intrarea in PNL pe viitor.

Ce salariu va avea Nicusor Dan in calitate de primar al Bucurestiului

In septembrie 2020, Nicusor Dan a candidat pentru ce-a de-a treia oara la alegerile locale din Bucuresti. De data aceasta a fost cu noroc, a obtinut functia administrativa locala cu cea mai mare raspundere, dar.

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Cine este sotia lui Nicusor Dan, noul Primar al Bucurestiului

Toata lumea il cunoaste pe noul Primar al Bucurestiului. Dar cine este Mirabela Gradinaru, sotia lui Nicusor Dan? Raspunsul il aflati din acest articol.

Nicusor Dan, intrebat daca se va inscrie in PNL: Viata mea profesionala e lunga din momentul acesta. Sunt extrem de preocupat de urmatoarele luni din viata Bucurestiului Ce a spus Ludovic Orban

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a fost intrebat daca se va inscrie in PNL. in replica, ela explicat ca viata lui profesionala e lunga din momentul acesta, fiind extrem de.

intalnire Nicusor Dan- Ludovic Orban- Lucian Bode pe tema infrastructurii din Bucuresti: Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii

Primaria Capitalei si Ministerul Transporturilor vor lucra impreuna pentru proiectele Bucurestiului, este concluzia intalnirii de vineri intre primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, premierul Ludovic Orban si ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Este o replica celebra in filmul Casablanca. Cred ca este inceputul unei frumoase prietenii. Bucurestiul este obligat sa colaboreze cu Ministerul Transporturilor pentru ca multe din lucrurile pe care trebuie sa le facem pentru mobilitatea in Bucuresti tin de colaborarea cu acest minister, a spus Nicusor Dan. Acesta a mai spus ca Primaria Capitalei nu va mai fi un obstacol pentru Ministerul Transporturilor.

Cum s-au descris premierul si primarul general ales al Capitalei. Ludovic Orban: Iubeste Bucurestiul si are solutiile potrivite Nicusor Dan: Gestul sau a fost decisiv, altfel am fi avut probabil acelasi primar

Prim-ministrul Ludovic Orban, presedintele PNL, si Nicusor Dan, primarul general ales al Bucurestiului, s-au caracterizat reciproc duminica seara, la o saptamana distanta de momentulcand independentul.

Strategie sigura anti-PSD: Nicusor Dan vrea sa coopteze PMP in echipa din Consiliul General

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, vrea ca in noua majoritate de la Consiliul General sa fie inclus si Partidul Miscarea Populara PMP), formatiunea politica infiintata de catre Traian Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2432 seconds )