Libnet.ro
UNICEF

10:00

Strategie sigura anti-PSD: Nicusor Dan vrea sa coopteze PMP in echipa din Consiliul General

B1 B1,
Strategie sigura anti-PSD: Nicusor Dan vrea sa coopteze PMP in echipa din Consiliul General

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, vrea ca in noua majoritate de la Consiliul General sa fie inclus si Partidul Miscarea Populara PMP), formatiunea politica infiintata de catre Traian Basescu. continuă pe B1

Orban, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan ca ar vrea sa se inscrie in PNL: Nu am avut discutii pe tema asta

Ludovic Orban a declarat, intrebat daca l-a anuntat Nicusor Dan despre intentia de a se inscrie in PNL, ca nu a vorbit cu acesta despre subiect si ca discutiile si inainte de a decide sa candideze la Primaria Capitalei si dupa au fost legate de problemele si solutiile pentru Bucuresti.

Surpriza lui Nicusor Dan pentru USR PLUS: cere includerea PMP in noua majoritate pentru Consiliul General. Ce spune despre Basescu

Nicusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a anuntat ca ar vrea ca in noua majoritate sa a Consiliului General al Municipiului Bucuresti sa fie cooptat si PMP, ceea ce ar insemna o colaborare intre PNL, USR-PLUS si PMP. in vara alianta condusa de Ciolos si Barna s-au opus alierii cu partidul lui Traian Basescu.

VIDEO Nicusor Dan: S-a furat mai mult decat la alte alegeri. Sustinerea PNL a fost mai importanta decat a USR-PLUS. Am recunostinta pentru Orban

Primarul ales al Bucurestiului, Nicusor Dan, a explicat, la Adevarul Live, faptul ca renumararea voturilor in Bucuresti ar fi inutila, pentru ca diferenta e prea mare fata de Gabriela Firea: 30. 000 de voturi. Desi PNL si USR PLUS au majoritate in Consiliul General, Nicusor Dan vrea un parteneriat si cu PMP si nu exclude intrarea in PNL pe viitor.

Nicusor Dan nu vrea sa dea banii Primariei pe targurile de Craciun si Pasti

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este putin probabil ca Primaria Bucurestiului.

Rasturnare de situatie dupa rezultatul alegerilor. Traian Basescu: Nicusor Dan nu va intra in Primaria Capitalei

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa aflarea rezulatelor Exit-pollului. Candidatul PMP s-a plasat al treilea in batalia pentru functia de primar general, rezultat in asentiment cu previziunile acestuia. Avertisment la adresa lui Nicusor Dan inainte de desfasurarea alegerilor, Traian Basescu a afirmat in repetate randuri ca prin candidatura sa doreste sa castige doar .

ELENA UDREA: Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea

Elena Udrea a afirmat, duminica seara, ca a votat cu Traian Basescu si PMP, dar a constatat ca s-a votat noul, asa cum in 2004 se vota PD. &171;Noul &187;de atunci a devenit &171;vechiul &187;, a afirmat Udrea, adaugand ca Nicusor Dan nu poate fi un primar cu mult mai rau decat Gabi Firea.

Anuntul momentului! Prin ce metoda vrea Gabriela Firea sa-l inlature pe Nicusor Dan de la conducerea Primariei Capitalei

Gabriela Firea nu-si gaseste linistea dupa aflarea rezultatelor oficiale anuntate de BEC. Primarul Capitalei nu admite ca Nicusor Dan va prelua in scurt timp PMB, astfel ca, se simte obligata sa ia masuri pentru a impiedica acest lucru. Sotia lui Florentin Pandele sustine ca voturile au fost fraudate si doreste sa faca apel in instanta .

Nicusor Dan face curatenie in primarie. Vrea sa dea afara directorii lui Firea si sa-i desfiinteze Companiile Municipale

Nicusor Dan incepe curatenia inPrimaria Capitalei. Edilul ales a declarat astazi ca acordul cu fortele politice din timpul campaniei a fost ca, odata ajuns in functia de primar, sa fie desfiintate Companiile Municipale infiintate de fostul primar, Gabriela Firea. Vor mai ramane insa companii vitale, cum este Termoenergetica, cea care a preluat activitatea fostului RADET, a explicat Nicusor Dan.

Nicusor Dan, despre o posibila inscriere in PNL: Ce se va intampla in viitor o sa vedem

Ales primar al Bucurestiului cu sprijin important de la PNL, Nicusor Dan a venit miercuri la sedinta conducerii liberalilor, sustinand ca vrea sa-si reafirme parteneriatul cu ei.

Cum incearca Nicusor Dan sa rezolve traficul Capitalei cu ecuatii matematice. Primul reportaj cu noul primar al Bucurestiului

Candidatul USR-PLUS-PNL Nicusor Dan a reusit duminica seara sa o invinga pe Gabriela Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, obtinand un scor de aproape 43% din voturi. intr-un reportaj pentru stirileprotv, printre ecuatiile matematice cu care vrea sa rezolve problema traficului din Capitala, noul edil vorbeste si despre dansul cu care si-a cucerit nevasta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2742 seconds )