Libnet.ro
UNICEF

12:45

Samanul siberian care voia sa exorcizeze demonul Vladimir Putin a fost declarat nebun

Hotnews Hotnews,
 Samanul siberian care voia sa exorcizeze demonul Vladimir Putin a fost declarat nebun

Samanul siberian care voia sa traverseze Rusia pe jos pentru a-l exorciza pe demonul Vladimir Putin a fost declarat nebun, a anuntat joi ONG-ul care il apara pe acesta, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Vladimir Putin, pus pe glume in privinta alegerilor din SUA. Liderul Rusiei spune ca se va implica in alegeri

Presedintele Vladimir Putin a declarat ca Rusia se va amesteca in mod sigur in alegerile prezidentiale din Statele Unite, de anul viitor. Declaratia a fost spusa in gluma, la intrebarea unui moderator.

Presedintele Vladimir Putin spune ca modelul liberal este inaplicabil in Asia si genereaza doar haos

Modelul liberal nu poate fi aplicat in procesul de dezvoltare a statelor din Asia. Criza migratiei din Europa este unul din efectele liberalismului, considera Vladimir Putin.

Vladimir Putin: Nu impartasesc entuziamsul comun legat de discursul Gretei Thunberg

Activista adolescenta Greta Thunberg a devenit tinta presedintelui rus Vladimir Putin, miercuri, cand acesta a declarat in fata unui forum organizat pentru dezbaterea chestiunilor legate de energie ca nu impartaseste entuziasmul privind discursul ei de la ONU, de luna trecuta, scrie Reuters.

Oficial: Congresul doreste sa aiba acces la discutiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin

Presedintele Comisiei pentru Informatii din Camera Reprezentantilor, democratul Adam Schiff, a declarat ca membrii Congresului Statelor Unite sunt hotarati sa obtina acces la conversatiile dintre presedintele tarii, Donald Trump si omologul sau rus, Vladimir Putin, potrivit Reuters, scrie Mediafax.

Congresul va cere acces si la discutiile lui Donald Trump cu Vladimir Putin.Avertizorul de securitate, inclus in programul de protectie federala

Presedintele Comitetului pentru serviciile de informatii al Camerei Reprezentantilor, democratul Adam Schiff, a declarat ca va cere Casei Albe si transcrierea altor convorbiri telefonice ale lui Trump cu liderii straini, inclusiv cu presedintele rus Vladimir Putin, pentru a se vedea daca si in aceste conversatii presedintele nu submina securitatea intr-un mod in care credea ca ii va ajuta campania electorala.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )