Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung Galaxy A71 si cele 7 motive pentru care poate fi noul tau telefon

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy A71 si cele 7 motive pentru care poate fi noul tau telefon

Indiferent de varsta sau activitate, sa ai un smartphone nu mai e un moft. Iar in 2020 mai mult decat in oricare alt an am ajuns in punctul in care modelele disponibile chiar sunt pentru. continuă pe Playtech

Dinamo a oficializat cel mai tare transfer de la venirea investitorilor spanioli! E jucatorul pentru care a insistat Cosmin Contra

Fanii lui Dinamo au din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa ce echipa a fost preluata de investitorii spanioli. Aducerea lui Cosmin Contra la echipa a fost aplaudata, in ciuda faptului ca Multescu a fost si el foarte apreciat. Dar de la noul antrenor se asteapta sa insiste pentru realizarea de noi .

Raluca Turcan, catre liberalii din Sibiu: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, lider judetean al liberalilor sibieni, i-a indemnat pe acestia sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar redutabil: Si asa cum v-am indemnat la alegerile trecute, nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi si sa nu vina. indemnul ei vine in contextul in care PNL a fost criticat puternic in spatiul public pentru racolarea de primari de la PSD.

Cinci motive pentru care nu a cazut Guvernul Orban. Si unul suplimentar

Motiunea de cenzura impotriva guvernului liberal a ramas un act ratat, o infrangere tehnica, din lipsa de cvorum pentru PSD. Politic, spectacolul a fost gandit pentru congresul social-democratilor, dar odata indeplinit scopul, alegerea lui Marcel Ciolacu in fruntea partidului, motiunea devenise un lest de care social-democratii aveau nevoie sa se debaraseze cu pierderi cat mai mici de imagine.

Ludovic Orban: in Bucuresti, Nicusor Dan a depasit-o pe Firea si este candidatul care poate sa o invinga. PNL si USR-PLUS beneficiaza de sustinerea a 53-55% dintre cetatenii municipiului Bucuresti (VIDEO)

Liderul liberal Ludovic Orban spune ca potrivit celor mai recente date, Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS in cursa pentru Primaria Capitalei, are un usor avans in fata Gabrielei Firea,.

Raluca Turcan: PSD-ul este un adversar redutabil. Nu lasati niciun om care poate sa vina alaturi de noi sa nu vina

Vicepremierul Raluca Turcan, i-a indemnat pe liberalii din Sibiu, judet in care aceasta este lider, sa atraga toti oamenii care pot sa vina alaturi de PNL, pentru ca in tara PSD-ul este un adversar.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )