Libnet.ro
UNICEF

15:45

Samsung Galaxy Alpha e mai subtire decat iPhone 5s

Playtech Playtech,
Samsung Galaxy Alpha e mai subtire decat iPhone 5s

Ieri v-am prezentat poze noi cu Samsung Galaxy Alpha, un smartphone din metal pe care sud-coreenii se pregatesc sa-l lanseze. Astazi, aflam din cateva imagini ca dispozitivul va fi mai subtire decat un iPhone 5s . Potrivit contului de Twitter @culeaks, dispozitivul va avea un ecran de 4,7 inci, cu rezolutie 720p, un procesor Exynos octa-core, produs chiar de catre Samsung si 2 GB de RAM. Sistemul de operare va fi Android 4. 4 KitKat, modificat de Samsung cu interfata TouchWiz, []. continuă pe Playtech

Samsung Galaxy S5 Alpha noi imagini cu smartphone-ul din metal

In avanpremiera prezentarii internationale a lui iPhone 6, Samsung incearca sa cucereasca publicul prin Samsung Galaxy S5 Alpha, un dispozitiv din metal, care va duce compania pentru prima oara pe terenul telefoanelor de metal. Samsung e in pierdere pe mai toate pietele. Desi a lansat Samsung Galaxy S5, vanzarile sunt mai mici si cota de piata a scazut. De asemenea, sud-coreenii nu reusesc sa faca fata pietei din China, unde au fost invinsi chiar de catre Xiaomi. Alpha e un [].

Samsung Galaxy Note 4, prezentare oficiala pe 3 septembrie

Samsung a confirmat practic faptul ca va lansa un Samsung Galaxy Note 4 la IFA 2014 de la Berlin. Sud-coreenii au trimis o invitatie jurnalistilor pentru evenimentul de pe 3 septembrie, intitulat, cum altfel, Unpacked. Cel mai probabil, telefonul va avea un ecran de 5,7 inci, Quad HD, cu o rezolutie de 25601440 de pixeli. De asemenea, ar putea fi doua versiuni, dintre care una sa aiba procesor Exynos 5433 ca pe Samsung Galaxy S5 Alpha, despre care am scris [].

Cum va arata un Samsung Galaxy S5 din metal?

Samsung e in pierdere pe mai toate pietele. Desi a lansat Samsung Galaxy S5, vanzarile sunt mai mici si cota de piata a scazut. De asemenea, sud-coreenii nu reusesc sa faca fata pietei din China, unde au fost invinsi chiar de catre Xiaomi. Alpha e un raspuns la nevoia utilizatorilor de materiale mai de calitate.

Aspecte surprinzatoare pentru care Norvegia este mult mai civilizata decat Romania

Norvegia este recunoscuta pentru democratie, civilizatie, peisajele deosebit de frumoase din fiorduri si o calitate a vietii ridicata, tinand cont ca se afla in top 10 la nivel mondial in privinta PIB per capita. De aceea, nici nu este surprinzator ca vorbim despre o societate mult mai civilizata decat cea romaneasca, insa multe dintre aspectele evidentiate in acest articol sunt lucruri simple, care pot imbunatati calitatea vietii si in Romania.

7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific

Potrivit studiilor realizate la nivel mondial, femeile au avantaje asupra barbatilor cand vine vorba despre o serie de lucruri la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Asadar, iata care sunt cele 7 lucruri pe care femeile le fac mai bine decat barbatii, demonstrate stiintific.

Samsung Galaxy Mega 6.3 opreste gloante si salveaza vieti

Cu toate ca nu este prima oara cand vorbim de un telefon care a reusit sa opreasca un glonte, nu s-a mai intamplat asa ceva un Galaxy Mega 6. Oricine va poate face o lista cu efectele negative pe care le au smartphone-urile asupra noastra, atat din punct de vedere al dependentei pe care o creaza cat si al radiatiilor pe care le emit. Pe lista de avantaje insa, nu cred ca cineva ar pune foarte sus abilitatea un gadget [].

Simona Halep, imagine prost valorificata: Suveniruri si autografe de la Cirstea si Niculescu, mai cautate decat cele ale sportivei de pe locul 3 WTA

Simona Halep, a treia jucatoare de tenis a lumii si romanca care a obtinut cea mai buna clasare din toate timpurile, sta foarte prost la capitalizarea imaginii, lucru cel mai usor de observat in mediul online.

Medicii se plang ca CNAS nu mai deconteaza decat o consultatie pe luna pentru bolnavii cronici

Unii medici din policlinici sustin ca, pentru luna iulie, nu li se mai deconteaza doua consultatii pentru asiguratii cu boli cronice, asa cum s-a procedat pina acum, ci numai una, in schimb Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS) spune ca nu s-a modificat legislatia in acest sens.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )